Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Evo koga su Hajduk, Rijeka i Split izvukli u pretkolima

Hajduk Rijeka (1)
23.06.2014.
u 14:50

Ždrijeb u Nyonu Splitu je u prvom pretkolu već dodijelio protivnika, to će biti Mika iz Armenije

Tri hrvatska predstavnika, Hajduk, Rijeka i Split na ždrijebu Europske lige u Nyonu danas su doznali svoje protivnike u prvom i drugom pretkolu.

Hajduk će u drugom pretkolu Europske lige igrati protiv boljeg iz dvoboja Jeunessea Escha i Dundalka. Susret luksemburške i irske momčadi u prvom pretkolu na rasporedu je 3. i 10. srpnja.

Rijeka će igrati s pobjednikom između malteškog Sliema Wanderersa i mađarskog Ferencvaroša. Riječani će u prvoj utakmici 17. srpnja biti domaćini, dok će u goste 24. srpnja.

Ždrijeb u Nyonu Splitu je u prvom pretkolu dodijelio Miku iz Armenije. Crveni će prvi utakmicu odigrati 3. srpnja u svom Parku mladeži, a uzvrat je tjedan dana poslije. Prođu li crveni dalje, što ne bi trebalo biti upitno, u drugom pretkolu igrat će protiv Hapoel Beer Sheve iz Izraela.

>> Mamić: Žalgiris je najteži protivnik

Komentara 3

TV
tvrdapixa
10:38 24.06.2014.

Eto ti balkanskog rezoniranja. Novinar je već ustvrdio da je plasman SPLITA neupitan! E, moj Marko, kaj ti gledaš u kasnim noćnim satima na lokalnim telkama one šamane, magove, vračare... koji proriču budućnost naivcima!?

VL
????
23:53 29.06.2014.

Je, plasman Splita je neupitan kao što su bile i naše pobjede protiv Brazila i Meksika, te kao što je osvajanje sljedećeg EP-a 2016. I onda se pitamo zakaj smo stalno razočarani. Prvo skoči pa onda reci hop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije