Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvarnerska Rivijera

Tučnjava na utakmici Rijeke i Sarajeva, sudjelovali i trener te sudac

tucnjava
Foto: Screenshot YouTube
1/2
02.06.2014.
u 15:54

Kad je nastala gužva navodno je i Elvis Brajković, pomoćni trener Rijeke nasrnuo na jednog igrača Sarajeva, dok je glavni sudac uhvatio za vrat juniora Sarajeva.

Iako su juniori Rijeke osvojili 62. izdanje međunarodnog turnira Kvarnerska rivijera pobijedivši u finalu vršnjake Verone (3:0) taj uspjeh zasijenio je incident koji se dogodio u polufinalu protiv Sarajeva u kojem su Riječani slavili 1:0.

Pred kraj utakmice nakon jednog grubog prekršaja došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovali neki igrači. Kad je nastala gužva navodno je i Elvis Brajković, pomoćni trener Rijeke nasrnuo na jednog igrača Sarajeva, dok je glavni sudac uhvatio za vrat juniora Sarajeva, piše Dnevni avaz.

Također na snimci nemilog događaja vidi se i kako jedan igrač Rijeke s leđa udara igrača kluba iz BiH.

>>Borongaj: Masovna tučnjava između 50 i 100 navijača

Komentara 3

DU
Deleted user
20:46 02.06.2014.

Ovo je tragedija. Dno nogometa. Trener, sudac,nogometasi ? ! Ma dajte vise, prekinite pozivati klubove iz bivse Yu, zovite Andoru, Maltu, Izrael, itd, itd, u tim klubovima nema Muja, *usa i *asa a i mozete ih poraziti sa zeljenim skorom zgoditaka. Fuj!

PE
perfa57
11:04 04.06.2014.

Ispada da su igrači Sarajeva male bebe koje su nijemo promatrale divljaštvo Riječana ničim izazvano. Za konflikt su potrebna dvojica, a ovdje je apostrofirana samo jedna strana.

DU
Deleted user
07:32 03.06.2014.

Neznam što se sada ima diskutirati i...... "kemijati" , pa sve se vidi. Imate kak se ono veli .... "corpus - delikt"... ili ti ga crno na bjelom. Kazniti krivce..., izbaciti ih iz nogomet za vjeke vjekova ..."amen".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije