Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRBIĆ: POKRAO NAS JE

Ljubo Pavasović završio na policiji: 'Marić je napravio svinjariju, godinama nam ovo rade'

Pavasović
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
20.09.2015.
u 10:40

Da su incidenti kulminirali sigurno Marić ne bi preuzeo odgovornost, već bi imao neka opravdanja.

Dvadesetak tisuća navijača skandiralo je “makni se, makni se”, Lovre Kalinić je ostao hladan, a Čileanac Angelo Henriquez promašio je jedanaesterac, Praktički je spasio hrvatski nogomet, teško je i nagađati što bi se dogodilo... Što li je zamislio taj Bruno Marić, sudac s aurom najboljeg u Hrvatskoj ligi. U finišu prvog dijela nije dosudio čisti 11-erac za Hajduk, u finišu utakmice dosudio je nepostojeći za Dinamo i još isključio Argentinca Velazqueza. Nevjerojatno je tko ga uopće delegira za utakmice Hajduka kada se zna da ga u Splitu drže za “Dinamovog čovjeka”.

U tunelu letjele i šake

Da su incidenti kulminirali sigurno Marić ne bi preuzeo odgovornost, već bi imao neka opravdanja. Hajdukovi navijači željeli su provaliti na teren, obračunati se s njim, dio je krenuo prema Dinamovim pristašama podijeljenim u dvije skupine, dio je pokušao u stadion ući preko glavnog ulaza. Sve zbog Marića i njegovih procjena koje su, gle slučaja, uvijek na štetu Hajduka. Kada je dosudio sporni 11-erac prema terenu su se iz svečane lože sjurili predsjednik NO Ljubo Pavasović-Visković, sportski direktor Goran Vučević i predsjednik uprave Marin Brbić. Samo su zaštitari spasili teži incident, ali verbalna paljba od strane Pavasovića i Vučevića prema Mariću bila je žestoka. Poljudom se orilo “cigane, cigane”, vodstvo Hajduka je pjenilo, a Marić je u sendviču između dva zaštitara išao prema svlačionici. To što radi Marić čisti je mazohizam, doći pred 20 tisuća ljudi, slušati kako te mrze i još im se “ceriti” u lice...

- Bruno Marić je došao u Split s očitom namjerom da nas pokrade. U poluvremenu sam se spustio pred svlačionicu i priznao mi je da su on i dodatni sudac vidjeli kako je Benković igrao rukom. Postoje svjedoci koji su ga čuli. Zahtjevamo od čelnika sudačke organizacije da nam više nikad ne delegiraju Marića, pa ni na utakmice pionira. Ovo je sramota za hrvatski nogomet - kazao je Brbić.

Ljubo Pavasović bio je najžučljiviji u napadu na Marića, a sat vremena nakon utakmice bio je na policiji kako bi dao izjavu o tome što je govorio sucu.

- To je svinjarija što je Marić napravio, godinama nam ovo rade. Žalim što me izbacio iz takta, ali to je svinjarija. Došlo je krajnje vrijeme da se nešto promijeni u hrvatskom nogometu. Sankcije za mene? Tko da me kazni, Davor Šuker ili Zdravko Mamić. Takvih se sankcija ne bojim - kazao je Pavasović.

Nije bilo mirno ni među akterima, navodno su se u tunelu sukobili Soudani i Hajdukov pomoćni trener Španjić. Poletjele su navodno i šake.

>> Domagoj Antolić priznao: Hajduk je bio bolji, zaslužio je možda čak i više od boda

>> Pogledajte sporne odluke suca Marića s derbija Hajduka i Dinama

Komentara 115

HR
hromcan
11:30 20.09.2015.

Pa nejde nikom normalnom u đep ni iz đepa samo ovim kriminalcima Mamićima i Pavadoviću.......

DO
doktor1
14:43 20.09.2015.

O hrvatskim sucima ne treba trošiti riječi, sjetimo se samo Rene Sinovčića. Ovaj Pavasović je ljigavac ali ovdje je apsulutno u pravu. Iako ne navijam za Dinamo , Hajduk je loše organiziran klub s hrpom ljudi koji nisu dorasli onom što rade nego gledaju neke druge interese. Pokazali su se protiv Slovana. Sve je to horukaški mentalitet. No ono što je uvijek bilo kod Dinama, nije mi jasno zašto namještaju i potplaćuju suce a imaju igrače kojima bi se trebali prošetati ligom??? Jedno je sigurno, eliminacija Mamića bi sigurno rasčistila crne oblake iznad hrv. nogometa.

HR
hrvatin
14:18 20.09.2015.

Komentari dianamovih navijaca izazivaju povracanje koliko su nekorektni i pristrani.Nijedan od njih nece da prizna ono sto je cijela Hrvatska vidjela i sto tv snimke vrlo jasno pokazuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije