Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN DINAMA

Domagoj Antolić priznao: Hajduk je bio bolji, zaslužio je možda čak i više od boda

Hajduk
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.09.2015.
u 09:45

'Želja mi je bila pobijediti na Poljudu, bio bi mi to najljepši dar, ali nije mi se ostvarila.'

Eduardo, slavljenik između vratnica na Poljudu, uporno je odbijao ‘darove’ koji su mu igrači Hajduka željeli uručiti kako bi mu ‘čestitali’ 33. rođendan. Nije primio niti jedan. I nije ispao nepristojan, već heroj!

– Želja mi je bila pobijediti na Poljudu, bio bi mi to najljepši dar, ali nije mi se ostvarila – kazao je slavljenik Eduardo.

Činio je baš sve da je ostvari, da plavi nakon topnika nastave pobjednički niz i kod majstora s mora. Branio je čuda. Pucali su Franck Ohandza, Andrija Balić, Fran Tudor, Jefferson, Goran Milović, prijetio je i Tino-Sven Sušić...Jedan udarac obranio je, umjesto njega, i mladi stoper Filip Benković.

Nahvalio je Dinamovog vratara i vratar Lovre Kalinić, koji je sve napeto gledao s druge strane terena:

– Eduarda je Dinamo spasio katastrofe, svaka mu čast! – kazao je Kalinić.

Portugalski vratar samo se smješkao.

– Heroj? Nisam, radio sam samo ono što činim uvijek. Bila je to teška utakmica, fizički i emocionalno smo se ispraznili prošlog tjedna protiv Arsenala. Hajduk ima dobru momčad, tu je uvijek drugačije nego drugdje, posebna atmosfera... A imali su moji igrači šanse – kazao je Eduardo.

Imali su, ali nije ni Lovre Kalinić spavao na ‘rođendanu’, on je imao nešto manje posla, ali kad bi plavi stigli pred njega, bio je na mjestu. Soudaniju je obranio odmah na početku, u 81. sekundi utakmice.

– Da, bio je to dobar udarac Soudanija. No, konačnim rezultatom. Igrali smo dobro, imali šanse, osjeća se u svlačionici jad i žal što nismo pobijedili – kazao je vratar Hajduka.

Cijeli je stadion, iznerviran odlukom Brune Marića koji je pokazao na bijelu točku, vikao Kaliniću uoči izvođenja jedanaesterca “Makni se!” aludirajući da napusti vratarsko mjesto i pusti Angela Henriqueza da puca s bijele točke u prazan gol. Bio bi to skandal. Ipak, ostao je među vratnicama.

– Moje je da branim. Reakcija tribina bila je potaknuta time što su sami vidjeli što se dogodilo. Da sam se pomaknuo, Henriquez bi zabio gol i izgubili bi utakmicu u završnici. Bolje da nisam...

Kapetan Dinama Domagoj Antolić je, pošteno, rezimirao:

– Hajduk je bio bolji, zaslužio je možda čak i više od boda. Alibi nikako ne smije biti umor nakon susreta s Arsenalom.

>> Pogledajte sporne odluke suca Marića s derbija Hajduka i Dinama

>> Bruno Marić zapisao uvrede, evo što mu je rekao Pavasović Visković

Komentara 17

DU
Deleted user
10:42 20.09.2015.

Da Hajduk je bio bolji . Netko ko zna nešto o nogometu znat će i zašto. Znači Dinamo u srijedu u 23 sata završava utakmicu gdje ispušta dušu. Cijelu noć igrači ne spavaju. Možeš misliti kakav je četvrak bio kao dan. Ostaje samo petak ,a subota se u 17sati igra na temperaturi od 30 stupnjeva. Mislim i da je stvar motivacije . Dinamova nova snaga je u tome da bi protiv ovakvog Hajduka dobio 2-3 komada. Iskreno teško se motivirati kad te neko ne uspije pobijediti 20 puta i ta zadnja pobjeda bila uz pomoć sudaca. Tako da ovo nije bilo neočekivano. Trebao je sve nove igrače staviti da igraju čak bi i šanse bile veće za pobjedu. Još jednom Hajduk je bio bolji i nebi bilo nezasluženo da je slavio. Mislim to im je utakmica godine ,a Dinamu malo više od neke obične u rasporedu. Tak je to.

OL
olrajt
12:22 20.09.2015.

..... da i šta?...hajduk je bio bolji ali ne pobjeđuje uvijek bolji!...od kad se nogomet igra događa se upravo to!....i zar je onda tome netko kriv?....ne sviđa mi se to svađanje juga i sjevera ,mislim da se to organizirano radi i da je lijeva politika duboko gurnula prste u sport!......pa zar vas deset godina netko krade ? ...da imate Mamića već bi imao spomenik u Splitu!...pa tko vam je kriv da nbemate ni približno tako sposobnog!!

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:15 20.09.2015.

Gadi mi se taj klub, hajduk je najveća sramota Hrvatskog sporta. Brbljić kriminalac okružen bandom nasilnika. Dokle? HNS bi tome trebao stati na kraj, izbaciti ih u najniži rang. Da ne pišem o tome koliko nas sramote u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije