Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična partija

Strinić debitirao u pobjedi Napolija, Benitez ga hvali: Bio je sjajan

Napoli
Foto: Reuters/PIXSELL
18.01.2015.
u 15:41

Bio je to izravni dvoboj za treću poziciju koju sada zauzima Napoli sa 33 boda, dok Lazio ima dva manje.

U 19. kolu talijanske lige Napoli je slavio u gostima protiv Lazija sa 1:0. Jedini pogodak na susretu postigao je Gonzalo Higuain u 18. minuti.

Bio je to susret u kojem je u dresu napuljske momčadi debitirao Ivan Strinić. Hrvatski reprezentativac početkom mjeseca stigao je iz Dnipra, a danas je odigrao svih 90 minuta. Bio je prilično zapažen, imao je nekoliko dobrih intervencija u obrani, a bio je aktivan i u napadu. Talijanski mediji dali su mu visoke ocjene, bio je jedan od najboljih, a nakon susreta pohvalio ga je i trener Rafa Benitez.

- Strinić je bio odličan u debiju, nije lako igrati protiv Candreve, rekao je Benitez.

Bio je to izravni dvoboj za treću poziciju koju sada zauzima Napoli sa 33 boda, dok Lazio ima dva manje.

>>Real se bez problema obračunao s Getafeom, Sammiru 83 minute

Komentara 4

GA
gafe
16:38 18.01.2015.

Ma Tonci Kukoc je najbolji :) Bravo Ivane, samo nastavi tako

DU
Deleted user
19:39 18.01.2015.

Bravo Striniću samo naprijed.

JW
JW
19:04 18.01.2015.

Strina odličan,kao šta sam i rekao da će biti.Dobra utakmica,nakon šta mi je Inter jučer zgadio život.Bravo za Atalantu danas,taktički odlično odrađeno,mala greška trenera zamjena Pinille i promjena sustava,inače su imali konkretnije šanse i zaslužena pobjeda,Milan se ne isplati ni komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije