Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transparent u Maksimiru

Stali u obranu gazde Mamića: Evo što su navijači sa sjevera poručili Šimiću i društvu!

Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
28.02.2015.
u 16:08

Odgovor je to na novi napad Šimića i društva na vrhušku maksimirskog kluba

U 23. kolu HNL-a na Maksimiru se sastaju Dinamo i RNK Split. Na stadionu se okupilo nekoliko stotina gledatelja, a oni sa sjevera, inače bliski vodstvu kluba, tijekom prvog poluvremena izvjesili su transparent s porukom Dariju Šimiću, ali i drugim legendama Dinama poput Igora Bišćana, Silvija Marića i Tomislava Šokote.

"Šimić & CO. odje... od Dinama... 90-ih se niste družili po tribinama. Bolio vas je ku.. za navijače... bile su vam bitne samo visoke plaće!"

Odgovor je to na novi napad Šimića i društva na vrhušku maksimirskog kluba. Naime, bivši igrači stali su uz većinski dio BBB-a i pridružili im se u borbi za promjene u Dinamu. Prije nekoliko dana komentirali su odluku da klub ide u privatizaciju, a tada su istaknuli da nisu protiv privatizacije, ali da smatraju da tu odluku trebaju donijeti svi članovi kluba, a ne samo pojedinci koji su, prema njihovoj tvrdnji, izabrani na nelegalan način.

Sada su, eto, dobili odgovor drugog dijela navijača...

>>Dinamo na 'čileanski pogon' produbio krizu Splita, Cekici slomio ključnu kost

>>Ako kupujete Dinamove dionice, uzmite bar dvije

>>Odluku o privatizaciji Dinama moraju donijeti svi članovi, a ne nelegalno izabrana vlast

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 136

DH
dalibor.hren
16:48 28.02.2015.

Nek Šimić i ekipa kupe dionice i moći če upravljati. Bojim se isto kao i "Naš Hajduk."

Avatar white socks
white socks
16:48 28.02.2015.

Po čemu se ovi likovi nazivaju "legendama Dinama"? Ajde da Šimiću to priznamo, ali ostala trojica ni po kakvim kriterijima ne mogu ući u kategoriji legendi. Bišćan je jedino legendaran kao najlošije "pojačanje" na Otoku ikada. I po šamaranju djece na ulici. Ostala dvojica nisu dogurala ni do toga. Legende? He, he, he, ...

CR
Crnimata
17:55 28.02.2015.

Mamiću, Barišiću držite se ima nas ima koji smo uz vas. Pozdrav sa sjevera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije