Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katalonci ga uvjeravaju

Srna bi u Barci igrao za upola manju plaću: Dođi, nemoj dvojiti. To ti je zlatna prilika

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
05.01.2017.
u 13:47

I dok se čeka Srnin potez, čelnici katalonskog kluba na razne načine uvjeravaju Srnu kako je Barcelona 'zlatna prilika'

Barcelona je ponudila Dariju Srni ugovor od 18 mjeseci, ali kapetanu Šahtara problem bi mogla biti plaća. Srna u klubu iz Donjecka zarađuje četiri milijuna eura, a na Nou Campu nude upola manji iznos.

I dok se čeka Srnin potez, čelnici katalonskog kluba na razne načine uvjeravaju Srnu kako je Barcelona ''zlatna prilika''.

– Dođi, nemoj dvojiti. Igranje za Barcelonu je zlatna prilika. Ne možeš pogriješiti – napisao je u poruci Srni jedan od direktora katalonskog kluba.

Bivšeg kapetana vatrenih hvali i Sport.

"Srna je iskusan igrač koji će podignuti kvalitetu momčadi. On je rođeni pobjednik i pravi kapetan na terenu. Njegova sportska karijera je jednostavno veličanstvena".

Komentara 7

NE
Nemanadimak
17:03 05.01.2017.

Srna nemoj biti lud da igras za upola manje novaca. onda ti je bolje poci za kinu za duplo vece novce i odradis dvije tri godine i gotova stvar.

ŽI
ŽiviZid
15:50 05.01.2017.

Zašto ga ne dovedu na posudbu? I svi sretni.. Srna će igrati u velikom klubu,šahtar ga neće u pptpunosti izgubiti,barca će dobiti iskusnog desnog beka,a ako se ne nametne može se vratiti u šahtar bez velikih procwdura

ZG
zgrio
17:53 05.01.2017.

Novinari dragi, nije li ovo previše?Srna u Barci po tko zna koji put i još ga mole svaki put da dođe. A on neće. Čista fikcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije