Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katalonci ga uvjeravaju
Povratak na članak

Srna bi u Barci igrao za upola manju plaću: Dođi, nemoj dvojiti. To ti je zlatna prilika

I dok se čeka Srnin potez, čelnici katalonskog kluba na razne načine uvjeravaju Srnu kako je Barcelona 'zlatna prilika'

Komentari 7

NE
Nemanadimak
17:03 05.01.2017.

Srna nemoj biti lud da igras za upola manje novaca. onda ti je bolje poci za kinu za duplo vece novce i odradis dvije tri godine i gotova stvar.

VL
ŽI
ŽiviZid
15:50 05.01.2017.

Zašto ga ne dovedu na posudbu? I svi sretni.. Srna će igrati u velikom klubu,šahtar ga neće u pptpunosti izgubiti,barca će dobiti iskusnog desnog beka,a ako se ne nametne može se vratiti u šahtar bez velikih procwdura

VL
ZG
zgrio
17:53 05.01.2017.

Novinari dragi, nije li ovo previše?Srna u Barci po tko zna koji put i još ga mole svaki put da dođe. A on neće. Čista fikcija

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:55 06.01.2017.

Barca je u downtrendu samo se to još ne kuži u potpunosti..... Messi igra preko one stvari i jedva čeka da ode, trener L. Enrique ima povjerenje od uprave kao i DeBilić od svoje - dakle najkasnije do ljeto - noga..... Klubu slijedi veliko pospremanje u kojem će izgoriti puno bolji igrači od vremešnog Srne. Drži se ti mandarina i Ukrajine.

VL
MF
mate fijasko
14:44 05.01.2017.

Zlatna prilika za što? To mu je zadnji ugovor u karijeri, ostat će kratak za cca 3mil eura, nije legenda Barce pa mu niti nema mjesta u klubu nakon karijere, moguće da se neće niti nametnuti treneru pa će mu raskinuti ugovor nakon pola godine...............nije mu to neka prilika osim osobne satisfakcije da je igrao u možda najvećem klubu na svijetu, a to će izgleda morati skupo platit. Kako god bilo, uvijek će biti jedan od naših najvećih sportaša u svakom smislu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.