Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SLAVENA

Scoria: Bruni Mariću želim da sudi drugu ligu

Istra Belupo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/14
21.04.2014.
u 18:04

Slaven Belupo osvojio je bod u Puli, a Istra je jedanaestercem u 90. minuti izbjegla deveti poraz u nizu

Slaven Belupo osvojio je bod u Puli, a Istra je je jedanaestercem u 90. minuti izbjegla svoj deveti poraz u nizu. Završilo je 3:3.

Istra je jako loše ušla u utakmicu, a gosti prilično agresivno, goropadno, izašli su visoko i pritisnuli. I brzo poveli. Već u trećoj minuti nakon jedne čvrste, prizemne Ozobićeve lopte desni bek Istre Bojan Pavlović s vrha peterca je loptu skrenuo u svoju mrežu. Istra nije igrala ništa. Sve do 20. minute kad se probudila i počela napadati te prijetiti. Dobro su tukli Obšivač i Budicin, pa je Radonjić imao matnu situaciju. I nakon deset minuta pritiska stiglo je izjednačenje. Slavko Blagojević je sjajno 'legao' volejem na loptu i s 25 metara pogodio gornji lijevi vratarev kut. Blagojević je ponovno pokazao kakav udarac ima, ovo mu je bio sedmi pogodak u sezoni. Do odmora Slaven Belupo nije postojao, ostao je na jednom udarcu, a Istra ih je skupila devet.

Nastavak je krenuo po scenariju iz prvog poluvremena, opet je Slaven Belupo rano zabio (51. minuta), nakon ubačaja Melnjaka dobri stari Davor Vugrinec bolje je skočio od dva domaća braniča i zabio za vodstvo gostiju. Pa je opet Istra uzvratila dalekometnom paljbom, sad je Jure Obšivač pogodio s 25 metara za 2:2.

Pokušavale su do kraja obje momčadi do pogotka za pobjedu, Istri bi itekako dobro došla za prekid crne serije, a koliko bi tek još dva boda značila Koprivničancima u borbi za ostanak. I u 78. Vugrinec je krasno pronašao Glavicu, a ovaj put lopti do mreže, ali je Istra izjednačila nakon što je Bruno Marić dosudio jedanaesterac za domaćina, a Blagojevića ga pretvorio u 3:3. Slaven Belupo u teškoj je situaciji, do kraja igraju kod kuće s Hajdukom i Zadrom te gostuju kod Dinama i Rijeke. Doista težak raspored. U 79. isključen je trener Slavena, Elvis Scoria do kraja je strepio s tribine i nije dočekao sreću.

- Danas je možda Bruno Marić možda gurnuo Slaven Belupo u drugu ligu. Ja njemu želim da bude drugoligaški sudac - rekao je ljutiti Scoria nakon utakmice.

>> Slaven Belupo dobio Osijek i bodovno se s njim izjednačio

Komentara 2

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
10:27 22.04.2014.

što jest-jest, penal je bio vrlo sumnjiv i na usporenim snimkama se vidi da nije postojao ozbiljniji kontakt koji bi izazvao onakvo teatralno padanje

DE
derin
13:08 22.04.2014.

Bruno Marić, predsjednik DARUVARSKOG HDZ-a, sudac koji se druži s dinamovim igračima, s bezbroj kontroverznih utakmica, nikad na štetu dinama. u svim državama na svijetu ovaj više ne bi sudio ni amaterima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije