Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSAD NEVIĐENO

Senzacionalno! Hrvatska je pred povijesnim uspjehom o kakvom nogometne velesile mogu samo sanjati

Modrić Mandžukić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
13.04.2017.
u 08:09

Još jedan dokaz kakva je Hrvatska nogometna sila!

Uh, kakav bi to bio pothvat, povijesni rezultat, neviđeno dosad! Ne bude li u uzvratima četvrtfinala Lige prvaka iznenađenja, Hrvatska će u sva četiri polufinalista imati predstavnika. Štoviše, to će imati jedino Hrvatska i Brazil, piše Goal.

Računica je sljedeća: Juventus, Monaco i Real napravili su golemi korak i u tim bi dvobojima iznenadilo da ne očuvaju te prednosti u uzvratu. Dok je Atletico. kako nakon ždrijeba tako i nakon madridskih 1:0 (blagi), favorit protiv Leicestera.

Nažalost, zbog teških ozljeda Šime Vrsaljka i Marka Pjace taj dvojac neće sudjelovati do kraja sezone, ali računajući igrače koji su prijavljeni za drugi krug Lige prvaka, ostvare li se predviđanja da se u polufinale plasiraju Juventus, Real, Atletico i Monaco, sva ta četiri kluba imaju u rosteru Hrvate!

Argentinci i Talijani 'padaju' na Realu, Portugalce, Francuze i Urugvajce nema jedino Juventus, a Atletico nema Kolumbijca. Od ta četiri kluba, Francuzi imaju predstavnike samo u Monacu i Realu, a Nijemci u Realu i Juventusu.

Pa čak i ako Barcelona šokira Juve na Nou Campu, u ovoj priči ishod će za nas ostati isti... Još jedan dokaz kakva je Hrvatska nogometna sila

>> Pogledajte kako je zvijezda Bayerna fizički nasrnula na Modrića

Komentara 18

KA
kajinx
16:02 13.04.2017.

Dobra vijest za ove negativce: Voždovac pobjedio Javor-Matisa 1:0

Avatar Bakunin
Bakunin
08:50 13.04.2017.

Nijemac u Juventusu?????......hihihihi...lik je Tunizanin s njemackom putovnicom..a to je velika razlika.Jer i tele u garazi nije Mercedes!

ER
EroK
23:28 13.04.2017.

"dzambo", ne znam zašto ste vi i yugoljubci navalili na Dinamo, Zgb. i Mamića, koji najviše proizvode i prodaju nogometnih talenata u Europi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije