Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promašio jedanaesterac

Pogledajte sjajan pogodak bivšeg dinamovca Sammira

19.09.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Europska liga, skupina B, 1. kolo, GNK Dinamo - FC Cernomorec. Sammir. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
24.06.2015.
u 22:18

Brazilac s hrvatskom putovnicom već je u sedmoj minuti zabio za vodstvo, a samo četiri minute kasnije Wu Xi je povisio na 2:0.

U 15. kolu kineskog prvenstva bivši igrač Dinama Sammir pogotkom je sudjelovao u pobjedi svog Jiangsu Guoxin-Saintya nad Shanghai Greenland Shenhuom 3:2.

Brazilac s hrvatskom putovnicom već je u sedmoj minuti zabio za vodstvo (treći gol u sezoni), a samo četiri minute kasnije Wu Xi je povisio na 2:0. Mogao je Sammir dokrajčiti protivnika, ali u 25. minuti nije iskoristio jedanaesterac, što je moglo skupo koštati njegovu momčad jer su se gosti u nastavku vratili u igru i izjednačili. Ipak, Kjartansson je u 73. minuti zabio za sva tri boda.

Sammirova momčad nalazi se na šestoj poziciji sa 22 boda, sedam manje od vodećeg Guangzhoua.

>>Ovo je idealni sastav Dinama u posljednjih 10 godina. Slažete li se s izborom?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije