Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć djeci

Rakitić darovao svoje kopačke za humanitarnu aukciju

Foto: SPORTO
1/3
11.11.2014.
u 15:24

Hrvatski nogometni reprezentativac pridružio se humanitarnoj aukciji SPORTO konferencije kojom će se prikupljati novac za djecu sportaše s poplavljenih područja Hrvatske

Veliko srce hrvatskih sportaša nije iznenađenje, a među onima je koji žele pomoći i Ivan Rakitić. Hrvatski nogometni reprezentativac pridružio se humanitarnoj aukciji SPORTO konferencije kojom će se prikupljati novac za djecu sportaše s poplavljenih područja Hrvatske.

Najveća regionalna konferencija o sportskom marketingu, SPORTO (www.sporto.si), i ove godine održat će se u Portorožu. Uz prisustvo stručnjaka koji su radili za Manchester City, Olimpijske igre u Londonu, FIFA-u, Adidas i brojne druge velike brandove, velik je dio SPORTO konferencije i humanitarna aukcija.

Prošlih godina ljubitelji sporta pomagali su licitirajući za dres Lionela Messija, skijašku kacigu Tine Maze, hokejašku palicu Anže Kopitara, sportsku opremu Rogera Federera i košarkašku loptu Los Angeles Lakersa. Ove godine zaljubljenici u nogomet ponovno dolaze na svoje jer će moći licitirati za Adidas kopačke kakve nosi i Ivan Rakitić.

Zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije nesebično se uključio u ovu humanitarnu akciju. Kompletan iznos koji će se postići na aukciji ići će djeci sportašima u poplavljenim područjima Hrvatske.

Večernji list, kao medijski pokrovitelj SPORTO konferencije, priključio se ovoj hvalevrijednoj aktivnosti te je ponosan da može uz Ivana Rakitića pomoći u promociji aukcije koja će direktno poboljšati uvjete za sportske aktivnosti najmlađih u poplavama pogođenim područjima.

Mogu li Rakitićeve kopačke nadmašiti prošlogodišnjih 7000 eura, za koliko je kupljena skijaška kaciga Tine Maze? Vidjet ćemo u aukciji koja će početi uskoro te će trajati do 20. studenog, kada u Portorožu počinje SPORTO konferencija. Svakako se uključite i pomozite najmlađima!

>>Recept je jednostavan – tko želi trofeje, uzet će Hrvata i Argentinca

Komentara 6

PU
pulizg
09:20 12.11.2014.

Darovao svoje kopacke koje nije platio ni lipe,svaka cast,a ima milijune!!!!!

Avatar tigarbbb
tigarbbb
20:23 12.11.2014.

ovi su mi izbrisali komentar bez objašnjenja ,a uvrede nije bilo ni pod noktom šta ima ,dakle stvarno bezobrazluk

1O
1OOka
19:25 12.11.2014.

Dao kopačke!! Neš ti donacije... Mogao je i prljave gaće dat.... na isto dođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije