Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFA BENITEZ:

Izabrao sam pogrešnih 11 igrača, snosim dio krivnje za poraz

Rafael Benitez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.11.2015.
u 22:18

'Trebamo se ujediniti i raditi. Najviše me brine kako psihološki podići momčad nakon ovog poraza.'

Trener madridskog Reala Rafael Benitez je priznao da je posebno teško podnijeti poraz od Barcelone, ali i da nije izabrao dobre igrače za utakmicu.

- Svi snosimo dio krivice, trebamo se ujediniti i raditi. Najviše me brine kako psihološki podići momčad nakon ovog poraza. Uvijek boli izgubiti na ovakav način, a posebno od protiv Barcelone - rekao je Rafa Benitez i nastavio:

- Griješili smo i platili zbog toga. Platili smo pogreške koje smo napravili protiv tako dobre momčadi i bilo se jako teško vratiti nakon trećeg primljenog gola. Nije ispalo kako smo se nadali. Naša je ideja bila napadati i tražiti loptu duboko u njihovu posjedu. Ponekad nam je to uspijevalo, ali većinom nije. Izabrao sam igrače s kvalitetom i iskustvom, ali nakon utakmice evidentno je da nije dobro ispalo. Izabrao sam pogrešnih 11 igrača. Oni imaju kvalitete da odigraju puno bolje nego što jesu.

>> Više o Real Madrid - Barcelona čitajte na Goal.com

>> Veličanstvena Barcelona ponizila Real usred Madrida!

>> Iniesta dobio ovacije Santiago Bernabeua: 'Jedinstven je igrač'

Komentara 5

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
22:27 21.11.2015.

E moj Rafa sad je kasno za kukanje trebao si kupiti Sovenca Janeza Milojka Krampla ..to je budući messi i ronaldo u jednoj osobi i najbolj igrač stolnog nogometa!Hihihihihihihihihi

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:33 22.11.2015.

Pisao sam kolika si rupa I prije ove tekme....

DH
dalibor.hren
23:37 21.11.2015.

Jedna od grešaka u Realu je i Benitez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije