Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener

Pušnik: Hajduk će igrati puno, puno bolje nego prošle godine

Hajduk - Inter
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
02.06.2016.
u 22:10

- Igrače Hajduka poznajem, pratio sam dosta snimki, ali posao je tek preda mnom, sad će biti lavovski dio posla na pripremama gdje ćemo se detaljnije upoznati.

Hajduk je jučer smijenio trenera Damira Burića i odmah objavio da će momčad preuzeti novi trener Marijan Pušnik. Riječ je o slovenskom strategu koji je u karijeri vodio Celje, Dravograd, Korotan, Klagenfurt, Pasargad Tehran, Maribor, Rudar Velenje, Damash, Avispa Fukuoku i Olimpiju. Pušnik je danas i predstavljen na Poljudu, a večeras je gostovao u dnevniku Nove TV.

- Igrače Hajduka poznajem, pratio sam dosta snimki, ali posao je tek preda mnom, sad će biti lavovski dio posla na pripremama gdje ćemo se detaljnije upoznati. Doći će naravno i do nekih odlazaka i dolazaka, a ne bi bilo fer da sad pričamo o detaljima zbog ljudi koji će dobiti šansu, kazao je Pušnik pa nastavio:

- Igrat ćemo puno, puno bolje nego što je to bilo prošle godine. Time ne umanjujem ono što su radili moji prethodnici, oni su uradili lavovski dio posla, ali vjerojatno će Hajduk igrati agresivno, brzo i privući još gledatelja na Poljud.

Ivan Kos, novi predsjednik Hajduka, nedavno je najavio da s Hajdukom želi osvajati trofeje te da je došao zbog toga. Pred novog trenera postavio je prvi cilj - ulazak u Europsku ligu.

- To je svakako želja i cilj, ali ja nisam mađioničar nego trener. Takva obećanja ne dajem, ali sigurno ću napraviti sve da se to obistini.

>>Hajduk smijenio Burića, novi trener bijelih je Marijan Pušnik

Komentara 6

MA
mause
22:33 02.06.2016.

uz ovaj kadar treba minimum 4 do 5 POJACANJA.AKO DOCEKAS GOSPU TO SMATRAJ USPJEHOM.

DU
Deleted user
00:10 03.06.2016.

Ajmo ponovo.

MA
...Marsijanac
02:58 03.06.2016.

Ovaj Kos nije normalan. On bi osvajao trofeje sa ovakvim Hajdukom.Rijeka i Dinamo tu valjda imaju nesto reci. Super nadarena generacija Dinama tek nadolazi. Dok je Mamica Hajduk nece vidjeti ni kup ni prvenstvo jos 10 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije