Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVA SNIMKA

Pogledajte dokaz: Messijev i Suarezov jedanaesterac trebao je biti poništen

Suarez Messi
Foto: Printscreen Youtube
15.02.2016.
u 10:31

– Poštujemo svakog našeg suparnika. Nema nikakvog govora o ponižavanju – odgovorio je trener Barcelone Luis Enrique na komentare da je Barcelona pokazala manjak poštovanja prema Celti

Lionel Messi i Luis Suarez oduševili su nogometni svijet sinoćnjim jedanaestercem protiv Celte, no nažalost po Barcelonu sudac nije trebao priznati pogodak.

Naime, iz priložene snimke se vidi da je Suarez u trenutku kada je Messi pucao bio unutar polukruga na vrhu šesnaesterca, što znači da je bio u nedozvoljenoj poziciji. Čini se da unutar šesnaesterca u trenutku upućivanja lopte bio i naš Ivan Rakitić, dok su igrači Celte pomalo nezainteresirano sve to promatrali, kao da su očekivali da će Messi zabiti.

– Ta je lopta bila namijenjena meni, Leo i ja smo to vježbali na treninzima. Ali, Luis je bio bliže i zabio je. No, naše je prijateljstvo najvažnije. Nije bitno tko je zabio, važno je da pobjeđujemo – rekao je Neymar nakon utakmice.

Nakon utakmice su se pojavili i komentari da su igrači Barcelone ovakvim postupkom pokazali manjak poštovanja prema igračima Celte.

– Poštujemo svakog našeg suparnika. Nema nikakvog govora o ponižavanju – odgovorio je trener Barcelone Luis Enrique.

Vjerojatno najpoznatiji pogodak iz jedanaesterca nakon više dodira zabili su Johan Cruyff i Jesper Olsen 1982. iako nisu bili prvi kojima je to palo napamet. Sjećamo se i Arsenalova dvojica, Thierryja Henryja i Roberta Piresa, koji su 2005. protiv Cityja pokušali napraviti istu stvar, ali je ispalo jako nespretno.

>> Evo kome je Rakitić posvetio pogodak protiv Celte

Komentara 14

DU
Deleted user
12:09 15.02.2016.

Brbić će se žaliti . Ujedno će razotkriti sudačku mafiju. Primera močvara.

LU
lungiczg
11:05 15.02.2016.

Blamaza samllo takva. Kao da igraju za odojak i gajbu pive. Ponizavanje protivnika prije svega. Potez uopce nije atraktivan. 21.st je i danas se ljudi klade na svasta pa tako i na golove pojedinih igraca. Ovo moze ici pod vrlo diskutabilno po tom pitanju. Sta im ovo treba pojma nemam

HR
hrvatin
19:53 15.02.2016.

Potez je bio atraktivan i genijalan.Odusevio je sve koji ne mrze Barcelonu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije