Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA BARCELONA

Evo kome je Rakitić posvetio pogodak protiv Celte

Ivan Rakitić
Foto: Reuters
1/5
15.02.2016.
u 08:33

- Ovaj gol je za više od 4 milijuna vas koji činite obitelj na Instagramu. Nadam se da ste uživali u proslavi - poručio je 27-godišnji vezni igrač.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, strijelac pogotka za Barcelonu u pobjedi od 6:1 nad Celtom iz Viga, istaknuo je da uživa igrati u tako moćnoj momčadi, a gol je posvetio svojim obožavateljima.

- Zadovoljstvo je moći uživati u momčadi kao što je ova - naglasio je Rakitić u nedjelju nakon utakmice kojom se Barcelona zadržala na vrhu španjolskog prvenstva.

Rakitić je zabio svoj treći gol ove sezone u 85. minuti kada je lobom prebacio istrčalog vratara gostiju za 5:1.

- Ovaj gol je za više od 4 milijuna vas koji činite obitelj na Instagramu. Nadam se da ste uživali u proslavi - poručio je 27-godišnji vezni igrač.

Upitan da usporedi Barcelonu pod vodstvom sadašnjeg trenera Luisa Enriquea i prethodnika Pepa Guardiole, čiji je nepobjedivi niz dostignut, hrvatski reprezentativac je odgovorio kako je "patio kao protivnički igrač u vrijeme Guardiole te da jedino može reći da je sretniji što igra za Barcelonu nego protiv nje".

- Momčad je bila velika pod Pepom, a takva je i ova naša. Možemo biti jako zadovoljni onime što radimo - istaknuo je.

Barcelona je prošli tjedan pobjedom nad Valencijom ušla u finale španjolskog kupa, pa će u finalu igrati protiv njegovog bivšeg kluba Seville. Zasad nije određeno gdje će se igrati ta utakmica.

- Svejedno mi je gdje će se igrati, no nadam se stadionu sa što je moguće većim kapacitetom kako bi puno navijača moglo prisustvovati susretu - zaključio je. Od dolaska u Barcelonu Rakitić je osvojio pet od mogućih šest naslova.

>> Barca napravila nešto što se jako rijetko viđa i o čemu će se raspravljati, Raketa prekrasno zabio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije