Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO U SVLAČIONICI

Pogledajte kako je Kramarić predvodio slavlje Leicestera nakon ostanka u ligi

Kramarić
Printscreen Instagram
16.05.2015.
u 22:23

- Nevjerojatan je osjećaj pripadati ovom klubu, suigračima i navijačima - napisao je Kramarić uz video slavlja kojega je objavio na Instagramu.

Leicester City našeg Andreja Kramarića odigrao je danas 0:0 sa Sunderlandom što mu je bilo dovoljno da osigura ostanak u ligi.

Hrvatski napadač igrao je od 75. minute, a nakon utakmice je predvodio slavlje u svlačionici.

- Nevjerojatan je osjećaj pripadati ovom klubu, suigračima i navijačima - napisao je Kramarić uz video slavlja kojega je objavio na Instagramu.

Kramarić je u Leicester stigao ove zime iz Rijeke, a do sada je zabio jedan pogodak.

>> Andrej Kramarić ima razloga za slavlje, Leicester City ostaje u ligi!

Komentara 2

MN
Marijan Nikic-Pejic
09:45 17.05.2015.

Svaka cast Kramaricu, ali vi novinari zaista pretjerujete. Evo u naslovu stoji kao da je Kramaric bio taj koji je spasio svoj klub od ispadanja, a zna se da je samo zdnjih deset-petnaest minuta ulazio u igru.Tako od dolaska do danas.Isto tako ste nedavno hvalili Kalinica, a i on zarko cuva rezervnu klupu u zadnje vrijeme. Cudno mi je kako ne pisete da i niko Kranjcar igra u vrhunskoj formi.Koliko je meni poznato samo si Modric(kad je zdrav), Rakitic i Perisic stalni clanovi u prve jedanaestorice u svojim klubovima.Treba istini pogledati u oci i staviti sebe na mjesto koje nam pripada, a ne hvaliti se na sva usta kako smo mi eto u svemu najbolji na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije