Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek vjerni

Perišiću 'Vatrena krila', Jedvaj najbolja nada, a nagrađen je i Bilić

Ivan Perišić
REUTERS/Yves Herman
01.01.2015.
u 15:00

Perišić je pokazao što znači braniti grb i boje reprezentacije, poručili su iz Kluba navijača.

Šestu godinu za redom Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni dodjeljuje nagradu pod nazivom Vatrena krila najsrčanijem igraču. Uz tu, dodjeljuju još dvije nagrade. Jedna je za najboljeg mladog igrača, odnosno najveću mladu nadu, a druga ja za životno djelo ili poseban doprinos hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Ova nagrada je posebno vrijedna jer najsrčanijeg igrača, onoga koji je za Hrvatsku izgarao na nogometnom travnjaku, biraju navijači.

Prema mišljenju onih koji nastoje na svakoj utakmici hrvatske reprezentacije s tribina bodre igrače, trofej Vatrena krila ove godine zaslužio je Ivan Perišić.

- Jedno vrijeme dosta osporavan, pa spriječen ozljedom, ovaj igrač je pokazao što znači braniti grb i boje reprezentacije. U Brazilu je bio jedan od naših najboljih igrača, a nakon toga u kvalifikacijskim utakmicama za Europsko prvenstvo u Francuskoj pokazao se kao nositelj igre i najbolji igrač naše reprezentacije, poručili su iz kluba navijača.

- Koliko god je izbor Ivana Perišića bio neupitan jednako tako većih dilema nije bilo niti oko izbora Tina Jedvaja za najbolju mladu nadu. Što se Slavena Bilića tiče, odluku da je on jedan od najboljih izbornika koje je imala hrvatska nogometna reprezentacija i da je ostavio vrlo dubok trag u reprezentaciji potvrdila je i vijest o proglašenju za najboljeg trenera turskog prvenstva u 2014. godini, dodali su iz KN Uvijek vjerni.

Na dodjeli trofeja Vatrena krila koja će biti održana u subotu 3. siječnja u dvorani Matis u Zagrebu u 15 sati, očekuju se svi dobitnici. Nagrade najboljim igračima i stručnjaku već tradicionalno dodjeljuju navijači.

>>Pletikosi 'vatrena krila', Rebić nada godine, Ćiri nagrada za životno djelo

Komentara 1

Avatar mihic
mihic
01:39 02.01.2015.

Koja lakrdija udruga se raspala a dijele nagrade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije