Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinske odluke

Pavasović-Visković mora platiti 5000 kuna, Splitu se oduzima bod sve dok ne plati dug

Pavasović Visković
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
07.11.2015.
u 10:03

I dok je Saša Pavličić-Bekić bio ažuran, disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević još uvijek odugovlači s donošenjem odluke za derbi Hajduka i Dinama

Saša Pavličić-Bekić, disciplinski sudac HNS-a, odredio je kazne za predsjednika Hajdukova Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića-Viskovića i RNK Split.

Naime, Pavasovića-Viskovića prijavio je sudac Ivan Bebek zbog izjava u Večernjem listu o njegovu suđenju na utakmici Slaven Belupo-Hajduk pa će zbog toga morati platiti 5000 kuna.

Split je prijavljen zbog duga od preko milijuna kuna prema Tomislavu Dujmoviću, a zbog toga će mu se oduzeti jedan bod za svaku odigranu utakmicu dok se dug ne isplati.

I dok je Saša Pavličić-Bekić bio ažuran, disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević još uvijek odugovlači s donošenjem odluke za derbi Hajduka i Dinama, koji je odigran prije mjesec i pol. Tada su prijavljeni Ljubo Pavasović-Visković, Goran Vučević te oružar Miro Čolak jer su vrijeđali suca Brunu Marića.

>>Bod u Osijeku nas ne zadovoljava, idemo po pobjedu

Komentara 3

DU
Deleted user
14:44 07.11.2015.

Ča god da se deslio žalit ćemo se . Ae.

FI
Fisherman
10:15 07.11.2015.

A e....odugovlacit ce ka i onaj Ranko sa svastikom

GR
grodar
13:14 07.11.2015.

Bruno? To onaj od mateje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije