Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOLE HALIDA, ACU LUKASA, MILU KITIĆA...

Od narodnjaka do žestokog rocka: Evo kakvu glazbu slušaju hrvatski nogometaši

Darijo Srna
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.11.2015.
u 11:55

Eduardo se brzo prilagodio na ovdašnji način života, pa je tako brzo zavolio dobro društvu i narodnjačku muziku. Tako je bivši reprezentativac znao biti uhvaćen po zagrebačkim klubovima gdje je uživao uz taktove Ace Lukasa.

Mateo Kovačić i Ivan Perišić proteklih su se dana, prema pisanju srpskih medija, zabavljali na beogradskim splavovima gdje se sluša narodnjački melos. Pogledajmo u kakvim su vrstama glazbe prijašnjih godina uživale druge ličnosti hrvatskog nogometa.

Darijo Srna znao je uživati, ali i dobro se opustiti u narodnjačkim klubovima. Ondje je zatečen nekoliko puta, u takvim je klubovima znao proslavljati brojne uspjehe hrvatske reprezentacije, piše Goal.

Ivica Olić veliki je ljubitelj Halida Bešlića. Tako ga je za 30. rođendan supruga Natali iznenadila nastupom legendarnog pjevača, a Oliću su u tim trenucima potekle i suze...

Slaven Bilić jedan je od najvećih fanova muzike među hrvatskim (sadašnjim i bivšim) nogometašima. Bivši izbornik hrvatske reprezentacije poznat je kao žestoki roker, svirao je u rock sastavima Newera i Rawbau.

Eduardo se brzo prilagodio ovdašnjem načinu života, pa je tako brzo zavolio dobro društvu i narodnjačku muziku. Tako je bivši reprezentativac znao biti uhvaćen po zagrebačkim klubovima gdje je uživao uz taktove Ace Lukasa.

Ivan Rakitić svojedobno je u Schalkeu bio izbačen iz momčadi jer je sa suigračem Krstajićem pobjegao na koncert Mile Kitića.

>> A što slušaju ostali igrači, pročitajte ovdje

>> Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

Komentara 7

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
12:39 13.11.2015.

gluplje prekopiranog članka nisam vidio... kakve veze ima tko šta sluša... napišite sutra čije go.vn.o više smrdi...

PO
postolar
13:25 13.11.2015.

Cajkaši,a sve veliki domoljubi.O nogometašima i njihovom intelektu je dosta toga napisano,pa se i Totti rugao sam sebi i knjigu napisao.Ukusi su različiti,ja osobno nikad u nijednom narodnjaku nisam pronašao ništa šta bi moju dušu i najmanje dotaklo.A prošao sam lobotomiju narudnjacima u jna

BL
Blender
13:16 13.11.2015.

Da bas, popu Simi ukrali biciklo!!! To bi bio vazniji clanak od ovoga!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije