Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE BITI KAŽNJENI

Kovačić i Perišić na narodnjacima u Beogradu 'razbacivali se' eurima

Ivan Perišić i Mateo Kovačić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
11.11.2015.
u 13:54

Iako cijelu večer nisu pili alkohol, osim jedne zdravice uz rakiju, nisu propustili naručivati pjesme uz plaćanje glazbenicima novčanicama od 50 eura po pjesmi

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Mateo Kovačić igraju za A reprezentaciju, odnosno mladu reprezentaciju, 17. studenog, ali prije okupljanja u ponedjeljak 9. studenoga odlučili su se zabaviti na "tvrdom" turbo folku u beogradskom klubu Stara pesma. Zatim su se uputili na okupljanje reprezentacije, iako neki njihovi suigrači već mukotrpno treniraju.

Iako cijelu večer nisu pili alkohol, osim jedne zdravice poznatom srbijanskom rakijom, nisu propustili naručivati pjesme uz plaćanje glazbenicima novčanicama od 50 eura po pjesmi, a častili su pićima sve prijatelje i poznanike oko sebe. Jasno je da su se zabavljali i da je takvo mjesto njihov način noćnog provoda pa su iskoristili ovu priliku za odlazak "preko granice".

Pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati, a naručivali su i pjesme Tome Zdravkovića, Miroslava Ilića i Šabana Šaulića, koji su barem odudarali od standardnog turbo folk repertoara.

S obzirom na to da su imali poštedu dolaska na okupljanje u odnosu na većinu reprezentativaca, moguće je da neće biti kažnjeni. Naime, imaju pravo raditi u slobodno vrijeme što god žele, sviđalo se to nekome ili ne. To što su ovime samo potvrdili sve stereotipe o nogometašima, potpuno je druga i nebitna priča.

– Svi igrači, pa tako i Perišić i Kovačić, stigli su na okupljanje reprezentacije kada su i trebali i kako je predviđeno planom, odnosno dogovorom s izbornikom. Stoga, nema govora o nekakvim sankcijama – poručili su iz Hrvatskog nogometnog saveza za Večernji list.

>> Hrvatski nogometaši ponovno pijani na cajkama!

Komentara 52

Avatar jebb
jebb
15:48 11.11.2015.

Nogometase treba cijeniti po njihovim igrama na travnjaku. Kako i gdje se zabavljaju, to je apsolutno njihova osobna stvar.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:18 11.11.2015.

Kad bi postojala doping kontrola za narodnjake bože mili svi pozitivni !

DU
Deleted user
17:54 11.11.2015.

Nastavlja se medju nasim sportasima sindrom Cilic koji se opravdavajuci pred srpskim novinarima odrekao Thompsona kojeg je pozvao na festu u Medjugorje. Sramotno, kakvi su to hrvatski reprezentativci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije