Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN ZONE ISPADANJA

Niko Kovač svladao Borussiju i osigurao naslov Bayernu!

Bayern
Foto: Reuters
1/6
07.05.2016.
u 17:47

Stefan Aigner u 14. minuti zabio je za Eintracht i to je bilo dovoljno.

Eintracht Nike Kovača prvi put je izvan zone ispadanja, a i da Bayern nije pobijedio, bio bi prvak. Zahvaljujući svom bivšem igrači Niki Kovaču! Naime, Eintracht je pobijedio u Frankfurtu dortmundsku Borussiju s 1:0, piše Goal.

Stefan Aigner u 14. minuti zabio je za Eintracht i to je bilo dovoljno. Pokušavao je Tuchel, izvadio Aubameyanga u 65. minuti, uveo Pulisica umjesto Hummelsa u 65...

Bayern München je kolo prije kraja prvenstva osigurao četvrti uzastopni naslov prvaka Bundeslige. Bavarci su s 2:1 slavili na gostovanju kod Ingolstadta i tako pobjegli Borussiji Dortmund na nedostižnih osam bodova prednosti.

Robert Lewandowski je u 15. minuti pogodio za vodstvo Bayerna s bijele točke, nakon što je Marvin Matip skrivio jedanaesterac. Poljak je i povećao prednost je u 32. minuti nakon dodavanja Xabija Alonsa i tako već riješio pitanje pobjednika. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>> City je otpao iz utrke za naslov kad je objavio da dolazi Pep

Komentara 5

RU
RUKOMET333
18:41 07.05.2016.

Koja glupost. Samim tim da je Bayern sam dobio Ingolstadt nije mu Frankfurt donio prvesntvo.Ali lijepo da je Frankfurt dobio BVB... jos ce i tu Mamic bit kriv..

JU
juma
20:27 07.05.2016.

Niko je napravio odličan posao. Došao je u tradicionalni klub, ali u momčad koja je bila prestrašena i zbunjena, zapravo u stanju rasula i gotovo siguran kandidat za ispadanje. Isti ti igrači, danas 2 mjeseca poslije, trče kao navijeni, grizu i bore se do zadnjeg daha. Eintracht uprkos tri pobjede u nizu još nije spašen, ali sadašnja je situacija neusporediva s onom kada je došao u klub.

BA
ban1903
00:11 08.05.2016.

Četiri pobjede (Hannover, Mainz, Darmstadt i Borussia) i 3 poraza (Bayern, Bayer i Hoffenheim)! Svaka čast! Bravo Niko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije