Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nije mu jasno zašto'

Niko Kovač: Tužan sam i razočaran, nadam se da nas kazna Uefe neće uništiti

Niko Kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.06.2015.
u 17:48

- Nadam se da nas kazna Uefe neće toliko uništiti da nas posve izbaci - rekao je Kovač

Izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač rekao je da igrači ni on nisu znali za kukasti križ na travnjaku Poljuda uoči utakmice s Italijom.

- Ne, nisam znao - izjavio je Kovač za Media Servis pa dodao da se nada da kazna Uefe neće biti rigorozna.

- To apsolutno osuđujem i ja osuđujem. To su uvijek ista pitanja. Ja na to moram naći odgovor. Tužan sam i razočaran, ali nadam se da nas kazna Uefe neće toliko uništiti da nas skroz izbaci, ali osobno ne znam.

Izborniku nije jasno zašto "navijači" rade takve stvari.

- Dečki se zalažu za Hrvatsku. Ovo je hrvatska nogometna reprezentacija koja predstavlja građane Hrvatske i u Hrvatskoj i ljude izvan Hrvatske. Nije mi jasno tko to može napraviti, zbog čega i tu ne mogu naći odgovor. Tužan sam i nadam se da će to stati.

Hrvatska je na kraju odigrala 1:1, a Kovač smatra da može bolje.

- Normalno da možemo, ja nikada nisam zadovoljan, a to sam i rekao nakon Norveške kada smo pobijedili 5:1. Svi su se čudili kako izbornik nije zadovoljan. To je moj karakter - zaključio je Kovač.

Čitavi intervju pročitajte na Media Servisu.

>> Uefa potvrdila: Protiv HNS-a je pokrenut disciplinski postupak!

>> Hrvatska će protiv Bugarske igrati u Splitu!

Foto: Alcatel

Komentara 55

PA
pan-am
18:09 15.06.2015.

Niko,uz tebe smo svi koji volimo Hrvatsku i njene sportaše.A provokatore i one koji su nacrtali svastiku treba kazniti !!!

ZG
zgblabla
18:10 15.06.2015.

niko i repka na koncu i cijela Hrvatska je kolateralna žrtva nečijeg nemara, lopovluka neznanja itd itd

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:11 15.06.2015.

Ako nas i ne izbace iz kvalifikacija, doči če opet sljedeća utakmica i opet novi mrzitelji Hrvatske koji će staviti opet točku na i...Hrvatska je puna izdajica i jugokomunista koji mrze sve Hrvatsko pa i reprezentaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije