Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nije mu jasno zašto'
Povratak na članak

Niko Kovač: Tužan sam i razočaran, nadam se da nas kazna Uefe neće uništiti

- Nadam se da nas kazna Uefe neće toliko uništiti da nas posve izbaci - rekao je Kovač

Komentari 55

PA
pan-am
18:09 15.06.2015.

Niko,uz tebe smo svi koji volimo Hrvatsku i njene sportaše.A provokatore i one koji su nacrtali svastiku treba kazniti !!!

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:11 15.06.2015.

Ako nas i ne izbace iz kvalifikacija, doči če opet sljedeća utakmica i opet novi mrzitelji Hrvatske koji će staviti opet točku na i...Hrvatska je puna izdajica i jugokomunista koji mrze sve Hrvatsko pa i reprezentaciju.

VL
ZG
zgblabla
18:10 15.06.2015.

niko i repka na koncu i cijela Hrvatska je kolateralna žrtva nečijeg nemara, lopovluka neznanja itd itd

VL
ĆA
ćaćaća
19:49 15.06.2015.

manolićeva ekipa je to napravila kako bi mogli optužiti druge..stare udbaške fore se ponavljaju..

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
18:08 15.06.2015.

I ti si Kovaču pognuo leđa i praviš se mutavim: "Ovo je hrvatska nogometna reprezentacija koja predstavlja građane Hrvatske i u Hrvatskoj i ljude izvan Hrvatske. Nije mi jasno tko to može napraviti, zbog čega i tu ne mogu naći odgovor. Tužan sam i nadam se da će to stati." _____________________________________________________________________________________________________________ Kakve "građane" nesretniče?? "Građanke i građani" ti ne idu na utakmice Hrvatske. Oni likuju zbog ovog. "Građani" su ti nacrtali kukasti križ. Oni koji vole hrvatsku reprezentaciju i državu su Hrvati, najbrojnija manjina u ovoj državi.

VL
Avatar niwrad
niwrad
18:20 15.06.2015.

Ali.. to na Poljudu je samo znak, izgorjela trava... nitko nikoga nije silovao, razbio, ubio... Ako je ta izgorljela trava rasizam, onda su svi udžbenici, novinski članci, filmovi, emisije koje koji prikažu zastavu nacističke Njemačke... rasistički i svi bi see trebali zgražati od sad pa do toplinske smrti svemira. Ako netko nekome na kuću nacrta nacistički znak onda on domaćinu lijepi etiketu nacista,... vrijeđa ga i to je to. Tako su i ovi koji su to napravili na Poljudu htjeli uvrijediti HNS ili Šukera ili Mamića ili koga već . I to nema nikakve veze sa rasizmom zbog kojeg bi reprezentacija trebala ispaštati.

VL
DI
dirižabl
19:01 15.06.2015.

Dovoljno je vidjeti tko likuje nad ovim, Viktor Ivančić i njemu slični koji pišu za srpske portale, sad je svima jasno što je cilj, uništiti jedinu uspješnu veliku stvar koju se povezuje sa Hrvatskom , a to je Hrvatska reprezentacija. Optužbe za fašizam, čerečenje Joea Šimunića, namjerno izazivanje tenzija na relaciji jug sjever, sve to dolazi iz iste kuhinje.... Hrvatska nogometna reprezentacija je više od sporta i kao takva je meta...

VL
ML
Mlad75
18:21 15.06.2015.

to su napravili oni koji mrze sve hrvatsko......nek se prozvani samo pronađu, neće im bit teško jer već tri godine potiću sakoga huligana i teroristu da svojim ponašanjem , diverzijama, neredima, ne odigravanjima utakmica i ostalim sruše HNS i hrvatsku reprezentaciju...

VL
ZA
zagrepcaninb
18:17 15.06.2015.

Direktno: "SDP-u ukazanje kukastog križa milije nego ukazanje voljenog Tita" samo dobiva dodatnu potvrdu kako je sve to brižno planirana sabotaža za koju, objektivno resursa ima samo policija. Dokaz da je tako je i to što su iz svojih redova izgleda ipak odlučili žrtvovati jednog pijuna o čemu piše Maxportal.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
19:14 15.06.2015.

Niko želimo vam sreću i da se što prije riješi ovaj problem, naš interes je prije svega pobjeda naše repke

VL
NI
Nini istrijan
05:33 16.06.2015.

Prema izjavi sefa sigurniosti Zorana Cvrka Kovac je znao za svastiku prije pocetka tekme ali je smatrao da je prekasno da se nesto ucini .Ipak je presutio stvar i tu je kriv. S obzirom da je reprezentacija trenirala na Poljuduu najmanje dan prije tekme onda je jasno da tu nesto smrdi oko opravdavanja i organizatora i same reprezentacije.

VL
FI
Fisherman
22:07 15.06.2015.

niwrad je to lijepo objasnio.Zasto se nezabrane svi filmovi koji prikazuju svastiku?Pa i oni vrijedaju necije osjecaje.Notorna glupost je to uopce izgovoriti.To je povjest....i kao takvu je treba prihvatiti. To sto su nekakve crte tako se poslozile nisu razlog u nasim medijima da se nespomene subotnja godisnjica otkrivanja Hude jame kao sto ce se slijedeceg tjedna tocnije 22. obiljeziti dan Jazovke.I svi ste pozvani da uvelicate taj dan svojim dolaskom ko sto ce komunjare pohoditi sumu kod Kerestinca prisjecajuci se 3 ubijena druga pri bjegu iz zatvora, naspram 479 dosad izvađenih tjela iz Jazovke.

VL
DU
Deleted user
23:16 15.06.2015.

Kako unistiti? Ako vas izbace iz EP 2016 onda nemrete da igrate tekme i nemrete da se unistite? Onda sljedi polako od pocetka za kvalifikaciju prema SP 2018.

VL
VL
????
08:17 16.06.2015.

Inače ako pogledate Google Maps, taj kukasti križ se čak vidi i iz zraka ako ga baš želite vidjeti, a tko zna kada je slika napravljena. Vjerojatno je bio i za vrijeme prvenstva tamo.

VL
LE
LeonardS
18:22 15.06.2015.

Nikom nije jasno što ti je šogorica radila na stadionu pokraj toliko zaslužnih sportskih radnika, ne razumijem što tu nije jasno , sve vas treba pokažnjavati

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:35 15.06.2015.

Ma taj kriz je vjerojatno bio tamo na travi cijeli tjedan prije utakmice, a mozda i duze. Vjerojatno se ne vidi sa tartan staze i da bi se vidio mora se popeti na tribine. Tamo se opet vjerojatno nitko nije penjao do pred utakmicu. Ja sam siguran da su ga "naspricali" mulci, zeljni uzbudjenja i provokacije. Napravili su stetu vecu nego sto su mislili.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:15 15.06.2015.

Poslije ovakvog shoka, odvedi igrace ponovo kod Bozanica da im salije strave, a ako ne upali, odvedi ih kod Vicke da im upali onu Gospu u struju. To im bude pomoglo sigurno. Ostavite svaki bar po 200 eura, da se ne osramotite jer ipak ide 0% poreza drzavi.

VL
DC
DC
18:21 15.06.2015.

Ako budemo morali igrat i Marsu opet cemo se kvalificirat jer imamo odlicnu reprezentaciju. UEFA zna da prvenstvo bez Modrica i Rakitica automatski gubi na vrijednosti pa nas nece iskluciti... ali zato ne ocekujem da ce Vatreni igrati u Hrvatsko do daljnjega. Ajde lesinari navalite... bit ce vam uzalud jer Hrvatska ide dalje.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:10 15.06.2015.

Da nije Anica tamo nesto po travi vrtila?

VL
IN
intellegens
18:23 15.06.2015.

Niko Kovac je ZDS an.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.