Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI SUIGRAČ:

Nicolas Velez nije 'mačak u vreći', bit će veliko pojačanje za Hajduk

Nicolas Velez
Facebook
08.01.2016.
u 13:00

'Tipičan Argentinac sa sjajnom tehnikom. Igra s obje noge, pravi je gol igrač, a ima i odličnu suradnju.'

Nicolas Velez proteklih je dana postao novi igrač splitskog Hajduka. Splićani su već potpisali ugovor sa 25-godišnjim Argentincem kojeg će uskoro i predstaviti hrvatskoj javnosti. Nicolas Velez prošao je omladinsku školu River Platea, no nogometnu karijeru gradio u Singapuru i Indiji. Što zvuči prilično čudno.

No, Nicolas Velez je u singapurskim Warriorsima igrao s Miroslavom Pejićem, nekadašnjim igračem Zagreba i Lučkog. Miroslav Pejić tako je za Goal.com otkrio brojne tajne o zagonetnom argentinskom nogometašu, te potvrdio kako su Splićani napravili novi posao. Nicolas Velez jednostavno nije - mačak u vreći.

"Ma kakvi, vjerujte mi to je jedan od tri najbolja igrača s kojima sam igrao u karijeri. Tipičan Argentinac sa sjajnom tehnikom. Igra s obje noge, pravi je gol igrač, a ima i odličnu suradnju" kazao je Miroslav Pejić.

>> Više pročitajte OVDJE

>> Hajduk se pojačao Argentincem koji je karijeru gradio u egzotičnim zemljama

Komentara 5

MA
..Marsijanac
16:53 08.01.2016.

Ma da, sjetite se samo kako su "ukrali" Ohandzu ,ispred nosa Dinamu,ha,ha

SO
sonce
13:38 08.01.2016.

Ne lažite, da je super jedan prosečan igrač. Ma za hajduka je dobar. Hajduk skuplja svakakvi odpad bresplato.

LI
Lisabon
14:21 08.01.2016.

Je...i igrac.Nakon sta je u singapurskim Warriorsima bio najbolji,odmah su ga kupili Indijci.Pa kad je bio tako sjajan igrac ,kako to da ga nisu kupili klubovi iz Evrope?I sad je ,gle slucaja,konacno jedan evropski "velikan" ,posegnuo za njegovim uslugama.Za 2 mjeseca cete pisati da ga trazi barem 5 klubova,da ga ne pustaju ispod 2 miliona (kao Whiskey Arthem),a na kraju ce otici bez odstete (kao i 31 igrac do sada).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije