Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narod se vratio

Napokon pravi derbi! Na Maksimiru više gledatelja nego u prošloj polusezoni!

Dinamo, navijači
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/14
13.07.2015.
u 12:11

- Atmosfera je na Maksimiru bila nevjerojatna, navijači su bili sjajni. Hvala svima koji su došli na derbi, presretan je bio i Ivo Pinto.

"Napokon pravi derbi", sukus je svega nakon jučerašnje utakmice Dinama i Hajduka. I, zaista, Zagreb je jučer živnuo, tražila se ulaznica više i 25 tisuća ljudi na stadionu jasan je znak da Dinamo ima svoje navijače, što su mnogi osporavali proteklih godina.

Ako se izuzme manji incident koji se dogodio uoči utakmice, atmosfera na stadionu bila je odlična, navijačke skupine cijelo su se vrijeme nadglasavale kao u stara vremena, a 'kibici' s istoka i zapada, koji su ispunili svoje tribine, dali su veliki doprinos ovom spektaklu. I, nije to subjektivno mišljenje, igrači Dinama redom su hvalili atmosferu, napokon su dobili podršku kakvu zaslužuju.

- Atmosfera je bila sjajna, to je ono što želimo i trebamo. Hvala svim navijačima, nastavit ćemo igrati za njih - rekao je vratar Dinama Eduardo.

Usporedbe radi, na Maksimiru je jučer bilo više gledatelja nego u cijeloj polusezoni prošle godine. Naime, u prvih devet domaćih utakmica prošle sezone, Maksimir je pohodilo 16.033 gledatelja. Sada, u samo jednoj utakmici, na stadion je došlo oko 25 tisuća navijača i to je ono pozitivno, ono na što treba staviti naglasak. Ne treba se upuštati u rasprave tko je iz kojeg razloga došao, svatko zna svoj razlog, ali najbitnije je da je Dinamo jučer ponovno otvorio svoja vrata svima, što je rezultiralo odličnom posjetom. 

- Atmosfera je na Maksimiru bila nevjerojatna, navijači su bili sjajni. Hvala svima koji su došli na derbi, presretan je bio i Ivo Pinto.

No, utakmica protiv Hajduka sada je već stvar prošlosti i treba gledati u budućnost. Pred Dinamom su novi izazovi, već u srijedu prvi europski ispit. Tek će se u narednim utakmicama moći sa sigurnošću reći - Dinamo se vratio narodu. Ili, narod se vratio Dinamu, kako god...

>>BBB: Sada će Soudani vidjeti što je atmosfera

>>Zašto su se navijači Dinama vratili na stadion?

>>Krznar: U pravoj formi ćemo biti za 25 dana; Burić: Nisam sretan, želio sam pobijediti Dinamo

>>Hajduk osvojio bod pred 25 tisuća navijača na Maksimiru, Dinamo razočarao igrom

Komentara 18

IS
istina00
16:06 13.07.2015.

zadnje 2 tekme u svibnju dinamo je imao oko 15.000 gledatelja. dodajmo sada +5000 torcidaša i to je već 20.000. ostalih 5.000 su ovi partijski BBBoysi koji žele preuzeti HNS i Dinamo i koji lažu kako su oni napunili stadion! neće vam proći vaše laži, nećete uspjeti! DInamooooooooooooooooo

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:29 13.07.2015.

Dosli su oni koji su bili i na kraju prošle sezone plus onih koji nisu ni trebali doći . Mislim da je neozbiljno pisati o nekom preokretom , sve će se vidjeti već u srijedu i kad nam dođi "neatrakraktivni"" protivnici u HNL-u .

RA
rasimcanaj-
15:46 13.07.2015.

Napokon pravi derbi! Na Maksimiru više gledatelja nego u prošloj polusezoni!>>>>>> Ponovo podvale. Usporedite to sa zadje 3 tekme drugog dijela prosle sezone. Prvo, bilo je oko 3,000 Dalmatinaca . Znaci svega 5,000 vise nego na zadnjim utakmicama prosle sezone,e, a igrao je Hajduk. Trebalo je biti 55,000.Vidjet cemo koliko ce vas biti protiv Intera ili Istre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije