Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA

Krznar: U pravoj formi ćemo biti za 25 dana; Burić: Nisam sretan, želio sam pobijediti Dinamo

Damir Krznar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.07.2015.
u 21:48

- Isticao sam i prije utakmice da bi bilo suludo da smo u top formi za 1. kolo HNL-a i prvu europsku utakmicu. Bit ćemo u top formi za 20-25 dana. No, očekivao sam bolji, rastrčaniji Dinamo, ali rezultat nije izraziti neuspjeh - rekao je Krznar

Dinamo je remijem s Hajdukom otvorio novu sezonu HNL-a. Modri su pred 25 tisuća ljudi na Maksimiru odigrali 1:1, a privremeni Dinamov trener Damir Krznar (zbog odsutnosti Zorana Mamića) zadovoljan je bodom.

- Isticao sam i prije utakmice da bi bilo suludo da smo u top formi za 1. kolo HNL-a i prvu europsku utakmicu. Bit ćemo u top formi za 20-25 dana. No, očekivao sam bolji, rastrčaniji Dinamo, ali rezultat nije izraziti neuspjeh - rekao je Krznar, prenosi Goal.

Krznar je prokomentirao i pune tribine.

- Što se tiče publike, otvaranje lige bilo je iz snova! Prijašnjih godina za 25.000 gledatelja trebalo nam je 7-8 utakmica.

S druge strane, trener Hajduka Damir Burić nije najsretniji zbog remija.

- Ja kad ulazim u utakmicu, idem je dobiti. Nisam uopće sretan, neću reći "vau, bilo je 1:1", htio sam pobijediti - rekao je Burić.

- Dinamo nam nije dopustio da igramo i dominiramo, Dinamo ima brze igrače i morali smo biti pametni, suzbiti to, biti oprezni, a utakmica s Estoncima je sasvim drugačija, ondje smo mi mogli sprovesti što smo htjeli i u ofenzivi i u defenzivi. Žao mi je što u drugom dijelu nismo uspjeli sprovesti neke stvari koje sam im rekao u poluvremenu, nismo bili "friški". Ne znam je li to zbog utakmice u četvrtak, sedam sati vožnje u busu...

>> Hajduk osvojio bod pred 25 tisuća navijača na Maksimiru, Dinamo razočarao igrom

>> Zašto su se navijači Dinama vratili na stadion?

>> Boysi 'okupirali' grad, njih pet tisuća uz pjesmu stiglo do Maksimira

>> Na stadionu se potukli 'mamićevci' i BBB, policija brzo reagirala

Komentara 13

Avatar cluesblues
cluesblues
00:20 13.07.2015.

daj krznar ne lupaj i ne trazi alibi, obje su ekipe na pocetku prvenstva i od prilike na istom trenaznom stupnju - hajduk ko i uvijek prvih par tjedana igra na euforiju i vidli bumo dokle bu to trajalo, ali ovo kaj je dinamo danas pokazal je jad i bijeda i nije samo pitanje forme, nego jednostavno nema tu ni igre ni ideje, obrana je i dalje suplja i svako im moze zabit, nema nikakve taktike ni kreative, nista - u cijeloj tekmi su napravili par polusansi (uz onu jednu solo akciju pjace iz koje su zabili), i opet se sve svodi na individualne poteze, pol ekipe statira, alibi dodavanja u zadnjem redu pa krivi pas ili zbog indolencije izgubljena lopta - a sad vise nema ni alibija da je ekipa nova pa se jos uigrava jer su skupa vec dvije sezone i ak se do sad nisu uigrali nikad niti nece…dinamu jednostavno treba pravi trener, neko ko ce ove sasvim solidne igrace poslozit u pravu ekipu, a ne da se sve svodi na individualne poteze jer za to im ne treba trener, mogu i sami tak haklat - previse je love ulupano u ovu ekipu da je se opravdava "teskim nogama" nakon ovakve lose tekme, a i te price o dodatnoj motivaciji punih tribina vise ne piju vodu jer se danas vidlo da igraju jednako nezainteresirano i bez zara ko i pred praznim tribinama...

MS
mare_split
22:29 12.07.2015.

Zbogom Dnamo! ... 'Crveni' će vas rasturiti i ne će vam pomoći niti 100 dana ... za dosizanje 'forme'! Joca trener, Ostoja predsjednik, a lova ... NJIMA! Čini se dobrom kombinacijom!

DU
Deleted user
22:12 12.07.2015.

Dinamo za mjesc dana u 10 utakmica pobjeđuje svih 10 protiv Hajduka. Ipak su noge preteške bile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije