Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DONOSI:
Povratak na članak

Najgori na terenu bio je Dejan Lovren, a evo i dokaza

Počeo je dobro, ali uskoro je počeo gubiti lopte, a igrači koje je čuvao često su bili u dobrim prilikama. Nije na razini za igrača koji igra u momčadi koja želi biti u top šest.

Komentari 14

DU
Deleted user
18:22 08.11.2014.

evo bacih oko u jutarnji pisu solidna partija lovrena,halo tko je ovdje lud???????????

VL
Avatar nula
nula
18:57 08.11.2014.

Obozavaju kad su Hrvati neuspjesni .

VL
KO
Komacero
13:45 09.11.2014.

lovren nije bio los ,problem je trenerova taktika jer niti igraju obranu sa preuzimanjem igraca niti pokrivaju prostor tak da svaka momcad u kojoj napadaci mjenjaju mjesta i ulaskom u prazan prostor dovodi ih u gol situaciju.tak nesto igra dinamo samo jos puno puno losije.u biti obrana pocinje vec u napadu i ako nemas pametne igrace ili klapu onda je uvjek kriv ovaj ili onaj

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:09 09.11.2014.

Za komplet ocjenu jednog stopera treba napravit malo detaljniji pregled igre vezne linije. Naime visoki igrači ak ostajeju 1 na 1 protiv brzih i okretnih obično gube duele. To je i razlog zakaj se za ovakve ocjene ne pita novinare neg nogometne stručnjake !!!

VL
21
215794
20:09 09.11.2014.

Covjek nije kriv igra kako misli da je najbolje nije njegova krivnja sto nemoze na visoj razini ne pitate se tko ga je platio I zasto

VL
JA
JackRussell
20:25 09.11.2014.

Obrana u biti i nije najveći problem Liverpoola već očajan vezni red. Gerrard je prije tri godine odigrao zadnju dobru utakmicu, veznjaci poput Allena, Hendersona i Lallane su druga klasa, a kad imaš loš vezni red koji ništa ne stvara tada i obrana izgleda očajno. Činjenica jest, obrana uvijek bude na iskušenjima kada vezni red dobro ne zatvori prilaze vlastitom golu, a to se kod Liverpoola događa prečesto. Daleko od toga da je Lovren dobar, ali nije niti toliko loš koliko ga neki mediji prezentiraju.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:37 10.11.2014.

Gluposti, Lovren je bio, ako ne iznad, barem na razini tima, samo sto su ga mediji u Engleskoj uzeli na zub, uglavnom zbog novca koji je Liverpool dao za njega. Isto toliko, ili vise, su kostali Markovic i Lalana koji ove sezone nista nisu pokazali. Lovren je odabran kao krivac za cijeli prelazni rok u kom je Liverpool bezveze zatukao novac koji je zaradio prodajom Suareza.

VL
HA
hammer
08:20 09.11.2014.

Malo se dečko ufurao u veliku zvjezdu a ne opravdava to svojom igrom, pa Lyon ga se riješio radi toga što je rupa a da ne pričam o prekršajima, crvenim kartonima itd. Kad igra za repku gaće mi se tresu hoće li skriviti koji penal !!!!

VL
SS
sokac sa drave
13:45 10.11.2014.

Kada god primimo gol uvijek nekako Lovren ima prste u pekmezu.U zadnje dvije utakmice je igrao Vida i odmah se primjetilo da V.Corluka igra kao preporodjen.Uz Vidu je dobio ponovo samopouzdanje.Vida brz ostar kao terijer,dobar sa glavom i sa solidnom tehnikom.Zahvaljujuci tome Corluka je odigrao u zadnje dvije godine svoje najbolje utakmice.

VL
Avatar comandante
comandante
20:29 08.11.2014.

rupa bio i ostao, ali zato ubi sa selfiema i glupim fotkama

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
19:33 08.11.2014.

dejan lovren = mario maloča. obojica totalni kikseri, samo sto je mamic uspio prvoga utopiti za veliku lovu, a ovaj drugi igra po livadama hnl-a i moli boga da ga itko hoce kupiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.