Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI MEDIJI:

Može li United vratiti Ronalda? Cijena bi bila 180 milijuna eura

Ronaldo United
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
26.09.2014.
u 10:42

Guardian je izračunao da bi ukupna vrijednost posla bila 180 milijuna eura. Odšteta bi iznosila oko 77 milijuna eura, dok bi Ronaldo za četverogodišnji ugovor ukupno dobio 101 milijun, odnosno 520 tisuća eura tjedno.

Gotovo svi engleski mediji pišu pišu da bi Manchester United mogao vratiti Cristiana Ronalda. No, cijena je paprena.

Guardian je izračunao da bi ukupna vrijednost posla bila 180 milijuna eura. Odšteta bi iznosila oko 77 milijuna eura, dok bi Ronaldo za četverogodišnji ugovor ukupno dobio 101 milijun, odnosno 520 tisuća eura tjedno.

Najbolji igrač svijeta u veljači iduće godine će napuniti 30 pa se u Unitedu nadaju da bi se Real mogao odlučiti na prodaju. Treba uzeti u obzir i podatak da je kraljevski klub ima dug od pola milijarde eura.

United bi sredstva uložena u Ronalda vratio prodajom dresova i sponzorskim ugovorima. Na Old Traffordu imaju novca, ovo ljeto su samo na pojačanja potrošili 200 milijuna eura.

Podsjetimo, Ronaldo je često ponavljao da je najljepše dane proveo u Manchester Unitedu (otišao u Real za 94 milijuna eura) iako je nedavno rekao da je njegova budućnost u Madridu.

>> Cristiano Ronaldo - Lionel Messi: 10:1

>> Navijači Uniteda unajmili avion za poruku Ronaldu

Komentara 2

DU
Deleted user
20:16 26.09.2014.

Da u jednom od sportova koji dominiraju svijetom daju takve vtoglave sume da plate pojedincu njegove usluge postaje nezamislivo. koliko bi tek vrijedio vrhunski kirurg , ili pojedinac koji brine o životima nas smrtnika koji nas spašava ili na neki drugi način pridonosi boljitku čovijeka,naroda ili cijelog čoviječanstva. Volim nogomet ali isto tako mislim da nijedan od zvijezda i traženih ne valja više od miliona za četvorogodišnji trud.Sve drugo je ruganje ljudima koji ne dostižu ni tisući dio toga iznosa za svoj pošten kreativan i uspiješan rad. OVAJ SVIJET JE BOLESTAN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije