Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Dođi kući"

Navijači Uniteda unajmili avion za poruku Ronaldu

Cristiano Ronaldo
REUTERS/Miguel Vidal
25.09.2014.
u 22:00

Prošle godine Unitedovi navijači unajmili su avion koji je iznad Old Trafforda vukao poruku treneru Davidu Moyesu da ode iz kluba.

"Ronaldo, dođi kući" pisat će na transparentu koji će tijekom Realove subotnje utakmice kod Villarreala vući avion!

Navijači Manchester Uniteda platili su pet tisuća eura za najam aviona i dozvolu za poruku Ronaldu. Naravno, riječ je o Cristianu Ronaldu koji je 2009. napustio United nakon šest sjajnih sezona i otišao u Real.

Prošle godine Unitedovi navijači unajmili su avion koji je iznad Old Trafforda vukao poruku treneru Davidu Moyesu da ode iz kluba.

>> Želim srušiti sve rekorde u Realu i vratiti se u Manchester United

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije