Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAN MATAS

Mitrović zbog transfera ne ide s reprezentacijom u Kinu, Rijeka će dobiti četiri milijuna eura

Mitrović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
04.01.2017.
u 13:50

Mitrović je u Rijeku stigao 2013. godine iz Cibalije, a za reprezentaciju Hrvatske je dosad ubilježio četiri nastupa i postigao jedan gol.

Hrvatski izbornik Ante Čačić oslobodio je Mateja Mitrovića nastupa za reprezentaciju na China Cupu, a vatrenima će se priključiti Nikola Matas iz Osijeka.

Mitrović je dobio slobodno kako bi završio transfer u turski Bešiktaš. Rijeka će za 23-godišnjeg braniča dobiti četiri milijuna eura što je drugi najveći transfer u povijesti kluba nakon Andreja Kramarića (10 milijuna).

Mitrović je u Rijeku stigao 2013. godine iz Cibalije, a za reprezentaciju Hrvatske je dosad ubilježio četiri nastupa i postigao jedan gol. 

>> Još 2013. nije dobivao ionako skromnu plaću, a danas zabija za Hrvatsku

Komentara 1

JU
juma
15:27 04.01.2017.

Znači Rijeka baš i ne računa s tim kako bi mogli osvojiti naslov. Kukavički potez kluba i hrabar potez igrača koji odlazi u Istanbul gdje se svaki tjedan dogodi jedan teroristički napad i gdje su mete prije svega stranci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije