Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u SAD-u

Mirta Šurjak zablistala na "Biloj noći" u New Yorku i ponovno oduševila svoje fanove!

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/5
11.02.2017.
u 08:26

Na "Biloj noći" u New Yorku Mirta Šurjak je zablistala u bijeloj haljini svoje omiljene dizajnerice

Mirta Šurjak još je jednom oduševila Hajdukove navijače. Atraktivna splitska voditeljica uljepšala je "Bilu noć" u New Yorku. U sklopu obilježavanja 106. rođendana splitskog kluba Mirta Šurjak je na put u SAD otišla zajedno s predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom, skautom Sašom Bjelanovićem te bijelim legendama Zlatko Vujovićem i Ivicom Šurjakom.

Mirta je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavila fotografiju iz New Yorka kako stoji na Manhattanu s Hajdukovim šalom u rukama, a ispod nje napisala:

"Na svakom kraju svita za Hajduka iz Split. New York danas pituran u bilo", napisala je Šurjak i tako oduševila brojne pristalice kluba s Poljuda.

Na "Biloj noći" Mirta Šurjak je zablistala u bijeloj haljini svoje omiljene dizajnerice.

>>"Bila noć" u New Yorku: Hajdukovci otišli po novac i kontakte s klubovima

 

Family Šurjak&friends-1950 gori sve🔥🔥🔴🔵Hajdukova bila noć

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

 

Delegacija Hajduka na Biloj noci u New Yorku#nikokaohajdukizsplita🔴🔵⚽️⚽️

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on

Komentara 16

DU
Deleted user
08:43 11.02.2017.

Koja prčija od kluba postao Hajduk. Hoćemo hvatskog Hajduka na ponos svih hrvata ,a ne srba i partizana.Oslobodit ćemo te naš hrvatski Hajduče.

DU
Deleted user
08:47 11.02.2017.

Isuse mili, pa tko je Mirta Surjak?! U zadnjih par mjeseci naizmjence Surjak-Bačić maltretiranje slikama. Ocvala sponzorusa, razaracica brakova, prelosa novinarka, losa dikcija, hajdukova posvudusa... Pa zar to da bude Hajduk?!? Sramim se ove zemlje ako je to uzor. Kome? Placemo da propadamo, a ova spodoba je u prvom planu?!

IJ
ijatebi
09:07 11.02.2017.

A jel povela svoje djete od par godina ili se na posao ne vode djeca.U ovoj državi tisuće žena vodi svakodnevnu borbu za svoju obitelj ali u novinama (i to onim kao konzervativnijim) mi imamo svako malo o ovakvima hvalospjeve.Što je poruka mladim ženama-napunite usta,izbacite cice i vucite se po stadionima i svlačionama pa ćete biti sretne bogate i slavne????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije