Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Münchenu

Marko Pjaca: Mogu igrati u Bayernu

Marko Pjaca
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.09.2015.
u 22:35

Utakmicom s Arsenalom smo sve iznenadili. Ne treba očekivati čudo i u igri protiv Bayerna, ali može se dogoditi - kaže Marko Pjaca.

Ako je Pep Guardiola gledao utakmicu Dinama i Osijeka, nije mnogo vidio. Užasan teren natopljen vodom bio je primjereniji vaterpolu pa je i Dinamo igrao kako inače ne igra – dizanjem lopte, preskakanjem igre. K tome, nije vidio ni dobar dio važnih aduta plavih koje je Zoran Mamić odlučio čuvati za utorak i sraz s Bayernom. Među pošteđenima bio je i Marko Pjaca, sraz s Osijekom gledao je s tribine.

- Malo je bilo čudno gledati s tribine, nisam već dugo imao to iskustvo – uz smješak će Pjaca koji se okrenuo Bayernu. Ta 4:1 pobjeda nad Osijekom ionako je već arhivirana.

Falit će nam Sigali i Pinto

- Zna se da je riječ o sigurno najjačoj momčadi skupine, čast je igrati protiv jedne od tri najbolje momčadi Europe. Imamo dosta ozlijeđenih igrača, ali i ovakvi ćemo probati igrati najbolje što možemo, pokrpati rupe.

Da, Sigali i Taravel bili su sjajni protiv Arsenala, a sad Sigalija neće biti.

- Sigali je fenomenalno krenuo u sezonu, baš mi je žao zbog njega, pa i Pinta jer smo dobro igrali. Bit će drukčije u Münchenu, ali ne znači da će biti lošije, imamo mi dobrih igrača.

Pjaca je protiv Arsenala bio u funkciji lažne špice.

- Ma, sve mi odgovara, lijevo, desno, centralno, polušpica. Ne znam kako će to izgledati protiv Bayerna, s obzirom na dosta izostanaka zbog ozljeda, nemam ideju.

Sanjate li gol na Allianz Areni?

- To je želja, a tko zna što će biti.

Zabijte im pet golova, kao Lewandowski Wolfsburgu.

- Ha-ha, e to bi bilo lijepo. Gledao sam tih pet golova i nisam mogao vjerovati, čudesno. Odličan je napadač, to se znalo i dosad, ali s ovih pet golova je posebno iznenadio. Bit će ga teško zadržati, ali nije nemoguće.

Bilo je priča o Pjaci u Bayernu. Mladi igrač Dinama ima predispozicije s kojima bi mogao zamijeniti Riberyja ili Robbena koji imaju sve više problema s ozljedama.

- Pustite to, to su medijske priče. No, mislim da je sve moguće, moram još puno vježbati, ali jednog dana mogu doći na tu razinu, da ne mislim tako ne bih ni igrao nogomet. Optimist sam i vjerujem u sebe.

Bayernu je teško naći manu

Koliko vas je pobjeda nad Arsenalom napunila samopouzdanjem?

- Teško je reći koliko, ali sigurno nas je dignula. Ta se pobjeda nije mogla očekivati, ali mi smo znali da možemo takvo što napraviti, baš smo vjerovali u sebe, bili smo optimistično raspoloženi iako znam da je bilo mnogo onih koji nisu mislili da će biti tako. Igrali smo sjajno i zasluženo pobijedili.

Sad još recite da je jednako raspoloženje u svlačionici i prije Bayerna.

- Ha-ha, ma atmosfera je ista, ali ipak je problem što imamo dosta ozlijeđenih igrača.

Koliko ste analizirali Bayern?

- Svaki njegov igrač dobro je poznat, još ćemo ih zajedno gledati, pokušati uočiti njihove mane, ako ih imaju.

Prije Arsenala je stožer našao možda samo jednu manu Wengerovoj momčadi, ima li barem jedna kod Bayerna?

- Uh, teško da ima, ali vidjet ćemo, analizirat ćemo ih i vidjeti.

Može li se očekivati još jedno čudo?

- Očekivati se ne može, ali se može dogoditi – zaključio je Marko Pjaca.

>>Mamić: Vjerujem da će Guardiola pogledati ovu utakmicu

Komentara 10

VE
Velikogoričan56
22:54 27.09.2015.

Naslov sugerira nešto sasvim drugo od onoga što je Pjaca rekao, svaka mu čast na odgovorima, a mislim i ja da je teško izvući se od Bayerna bez petarde, no sve je moguće ako se igra kolektivno kao protiv Arsenala.

LM
leo.mamic1312
00:25 28.09.2015.

Naslov nema veze s tekstom

ME
medved12
05:16 28.09.2015.

Svaka čast dečku na vrlo zrelim odgovorima kojih bi se posramili puno naših reprezentativnih zvijezdica na čelu sa hns- om. Puno sreće mu želim a ako ostane i dalje ovako skroman ne sumnjam da će uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije