Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NESREĆA

Mario Mandžukić zbog ozljede pauzira najmanje mjesec dana!

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL
29.01.2016.
u 20:14

Po svemu sudeći Mandžukić će propustiti pet ligaških ogleda pri čemu i derbi protiv lidera prvenstva Napolija koji je na rasporedu 13. veljače u Torinu.

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusa Mario Mandžukić pauzirat će najmanje mjesec dana zbog ozljede potkoljenice zadobivene u susretu polufinala talijanskog Kupa protiv Intera.

'Mandžo' je u susretu kojeg je Juve dobio 3-0 zaradio neugodan udarac u 77. minuti nakon čega ga je trener Massimiliano Allegri zamijenio. U klubu su se nadali kako se ne radi o ozbiljnoj ozljedi, međutim nakon dodatnih pregleda je utvrđeno kako će hrvatski napadač pauzirati više od četiri tjedna.

Po svemu sudeći Mandžukić će propustiti pet ligaških ogleda pri čemu i derbi protiv lidera prvenstva Napolija koji je na rasporedu 13. veljače u Torinu. Upitno je hoće li se oporaviti i do prvog susreta osmine finala Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba Bayerna 23. veljače.

Mandžukić je ove sezone u 22 nastupa u dresu torinske 'Stare dame' zabio devet golova i drugi je strijelac kluba. Više od njega zabio je tek Paulo Dybala, koji je u 30 nastupa u svim natjecanjima zabio 15 golova.

Allegri umjesto Mandžukića može računari na Alvara Moratu ili Simonea Zazu.

>> Mandžukić zbog ozljede propustio jutarnji trening

Komentara 2

RI
rikavac
22:40 29.01.2016.

nema veze Mandzukic iako nije u formi i cisto sumljam da ce bit on ce bit prvi napadac i ice na Euro. Bas zelim vidjet to sto je Cacic rekao da ce ici naj spremniji.

DU
Deleted user
06:51 30.01.2016.

Zaista steta,ogromna steta,za ovog majstora,uvjek sam "piso"dace ovg naseg gorostasa unistiti ciganske nogometne lige,da ostade u Njemackoj,dans bih bijo uz rame jednom Ibrahimovicu,Messiju,Ronaldu.....,a ovako bog zna najbolje,ali njegova je karijera pri kraju,strasno za onako jednog talenta.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije