Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO MURAL

Mandžukić s grafiterima: Ponosan sam, ovo je trenutak kad sam dao gol Kamerunu

Mandžukić mural
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/11
31.05.2015.
u 13:33

Mandžo je našao vremena i posjetio grafitere te s njima razmijenio dresove i majice.

- Čuo sam za tu inicijativu, ali nisam znao da će ona biti realizirana upravo sada – rekao je Mario Mandžukić kada su ga novinari prije nekoliko dana pitali što misli o divovskom muralu na stadionu Marsonije.

Riječ je o atraktivnoj slici njega i Ivice Olića, koju su u sklopu 8. Graffiti festa na zidu južne tribine brodskog igrališta nacrtali grafiteri iz nekoliko europskih zemalja. Vidjevši fotografije grafita u izradi, koje su mu pokazali novinari i fotoreporteri, Mandžo nije krio zadovoljstvo.

Na kraju nije odolio i došao je na stadion kako bi na licu mjesta vidio remek djelo umjetnika, simbolično ovjekovječeno na mjestu gdje je započeo svoju impresivnu karijeru.

- Što reći nego da sam ponosan što u svom gradu imam svoj zid. Naježim se svaki put kada dođem na stadion na kojem sam igrao u djetinjstvu i mladosti. Tu sam odrastao i proveo najljepše trenutke sa svojim prijateljima i suigračima – rekao je hrvatski reprezentativac.

U stanci između slikanja s majstorima grafita i malim obožavateljima kojima je rado dijelio autograme, upitali smo ga i sjeća li se koji pogodak slavi na slici koja je poslužila kao podložak za mural.

- Naravno da se sjećam. To je gol protiv Kameruna na Svjetskom prvenstvu u Brazilu - odgovorio je uz smiješak Super Mario.

>> Mandžukić: Nikad nisam igrao bez publike, bit će mi čudno u Poljudu

Komentara 4

CU
cuvidus
14:07 31.05.2015.

Pardon- greška u tipkanju. Umjesto Brisani treba biti Brođanin

CU
cuvidus
14:02 31.05.2015.

Žalosno je da se novinarstvo svelo na igru pogađanja. G. Ivica Olić je iz Davora Kod Nove Gradiške, dakle Brisani nije sigurno. Sramota. Sramota

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:23 31.05.2015.

Pa nek mu onda u njegovom mjestu naprave grafit, ovo je na stadionu Marsonije gdje je počeo karijeru isto ko i Mandžukić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije