Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener ga hvali

Mancini: Kovačić mi se sviđao još dok sam bio u Manchester Cityju

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.02.2015.
u 19:47

- On je iznimno talentiran igrač, sviđao mi se još dok sam bio u Manchester Cityju, ali ima još puno prostora za učenje i napredak. On i Icardi su budućnost ovog kluba

Inter sutra očekuje uzvratna utakmica šesnaestine finala Europske lige protiv Celtica. Prvi susret u Škotskoj završio je 3:3, iako je milanska momčad već na samom početku povela 2:0. Roberto Mancini vjeruje da će njegova momčad proći dalje.

- Imamo blagu prednost jer igramo doma i zabili smo dosta golova u gostima. No, moramo ostati koncentrirani svih 90 minuta, a uvjeren sam da to mojoj momčadi neće biti problem jer imamo puno iskusnih igrača, rekao je trener Intera, a onda se ponovno osvrnuo na Matea Kovačića.

- On je iznimno talentiran igrač, sviđao mi se još dok sam bio u Manchester Cityju, ali ima još puno prostora za učenje i napredak. On i Icardi su budućnost ovog kluba. A kad smo već kod Icardija, i on ima prostora za napredak. Očekujem da u sljedećih deset godina postane jedan od najboljih europskih napadača, zaključio je Mancini.

>>Kovačić: Trener me uvijek hrabri; Mancini: Drago mi je zbog njega, dobar je dečko

Komentara 1

PA
pavel1001
16:28 26.02.2015.

pazi guzu Mateo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije