Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMOZAVARAVANJE ILI ISKRENOST?

Mamiću ne smeta poraz: Čestitam navijačima, nogomet se vratio u Zagreb!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
07.08.2014.
u 11:42

Otkako je Zoran na klupi, Zdravko je pomirljiv, dobre volje, ne 'luduje' nakon poraza...

Dinamo je izgubio od inferiornijeg protivnika i ispao iz utrke za Ligu prvaka, ali prvi čovjek kluba Zdravko Mamić je zadovoljan jer "navijači su se vratili i igrao se lijep nogomet".

- Čestitam Aalborgu na prolazu u play-off Lige prvaka, čestitam našim igračima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage, čestitam navijačima koji su bili sjajni. Nogomet se vratio u Zagreb - rekao je izvršni predsjednik Dinama.

Uistinu, bilo je 8000 navijača na Maksimiru, sa sjevera se čula pjesma, nije bilo vrijeđanja i svaki zvižduk nakon 0:2 bio je nadglasan. Ali postoji i druga strana priče, svi upućeni u navijačku scenu reći će da je ta pjesma sa sjeverne tribine umjetna i da njih ne vodi ljubav prema Dinamu.

Ali prepustimo te priče ulici. Kako god bilo, Mamićevo ponašanje je potpuno drugačije otkako je na klupi njegov brat Zoran. Pomirljiv je, nikoga ne optužuje, konstantno je nasmijan i zadovoljan. Tako je i nakon poraza od Rijeke u Kupu i Superkupu bio sav pomirljiv, prepun riječi hvale za momčad i za protivnika.

>> Nisam se vidio sa Zdravkom, a Uprava će odlučiti o mojoj sudbini

>> Treba li smijeniti Zorana Mamića ili mu dati još vremena?

>> Da je Jurčić ispao od Aalborga, Mamić bi ga odmah smijenio

Ključne riječi

Komentara 48

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:03 07.08.2014.

Ni samozavaravanje, ni iskrenost. To je klasični spin za medije. Obiteljski biznis je pretrpio udarac i brod je poljuljan, zato će Zdravko biti umiljato janje. On galami samo kad se osjeća sigurnim. Ili kad ga razj**u. Ali, nije isto smijeniti Jurčića i mlađeg brata.

NE
neki
12:13 07.08.2014.

Kad će ta agonija s braćom završiti? Kad će nam se vratiti oteti Dinamo?

DU
Deleted user
12:05 07.08.2014.

treba kupiti još stranaca i prodati sve kadete ,juniore i pionire,stadion ,zoo vrt,a prodat će taj i svog brata kad dođe vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije