Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kritika

'Lovren štiti samo sebe, a uopće ne pomaže momčadi'

Dejan Lovren
Foto: PA/Pixsell
18.12.2014.
u 09:58

– Ne mogu reći da ja nisam bio za to da Liverpool kupi Lovrena jer bih ga i ja kupio. Gledao sam ga u Southamptonu i mislio da se radi o jako dobrom braniču

Dejan Lovren u posljednje vrijeme sve češće mora slušati kritike na svoj račun zbog loših igara. Zbog toga je i preselio na klupu, a sinoć je doživio novi peh – u utakmici četvrtfinala engleskog Capital One Cupa napokon je startao od prve minute, ali je zbog ozljede morao izaći na poluvremenu. U međuvremenu, na njegov račun stigla je još jedna kritika.

– Ne mogu reći da ja nisam bio za to da Liverpool kupi Lovrena jer bih ga i ja kupio. Gledao sam ga u Southamptonu i mislio da se radi o jako dobrom braniču, rekao je bivši veznjak Liverpoola Ray Houghton i dodao:

– No, on sad igra loše i griješi. Trenutačno Lovren igra individualno, ostaje na svojoj poziciji. On štiti sebe, a ne pomaže svojoj momčadi. Uzmite za primjer prvi pogodak Manchester Uniteda, Joe Allen uopće nije dobio Lovrenovu pomoć pa je nastala rupa koju on nije uspio zatvoriti – zaključio je Houghton.

>>Wolfsburg se izvukao u Dortmundu, Redsi u polufinale uz ozljedu Lovrena

Komentara 11

Avatar nula
nula
10:35 18.12.2014.

Sto vam je Lovren ucinio da stalno pljujete po njemu ? Uostalom , cijeli Liverpool je za popljuvati jer zive najgoru sezono od postanka .

MI
migor55
10:41 18.12.2014.

to su stvarno gluposti...posebice ako se ode na youtube i pogledaju golovi....prvi gol je pao nakon što je igrač Man Utd pobjegao dvojici igrača Liverpoola uz out liniju 35-40 metara od gola......po čemu je tu trebao Lovren pomagati dvojici veznih igrača na 40 metara od svog gola???? drugi gol je greška pomoćnog suca jer nije svirao zaleđe, ali i uspavanog morena kojem je igrač došao iza leđa, a da ga ovaj uopće nije registrirao....treći gol je posljedica kontre nakon što su vezni igrači Liverpoola izgubili loptu na polovici Man utd i ostali stajati naprijed....Lovren je slabo ispucao, ali barem je presjekao loptu i bilo mu je teže iz okreta ju bolje ispucati...možda je trebao razvalit ju u aut daleko na tribine....ali snosi minimalnu odgovornost za taj treći gol..... da je kojim slučajem u igri bio carragher on bi tu loptu iz okreta poslao pod prečku u svoj gol...po tome je barem poznat...pogledajte na youtubeu njegova dva autogola na utakmici protiv man utd....toliko o njima koji kritiziraju lovrena...do tog trećeg gola imao je ocjenu 7,4 prema Whoscoredu....7,6 je imao Sterling...dakle drugi najbolji igrač na terenu

DI
dinamojavolim1
10:06 18.12.2014.

glupost...a to sta je promasena cista sansa prije tog gola??ili to sta je valencija gurnuo loptu alenu kroz noge??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije