Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična atmosfera

Lovren i društvo imat će podršku. Pogledajte 'ludnicu' u Baselu!

Liverpool
Foto: Twitter
1/4
18.05.2016.
u 18:50

Ima u Baselu i navijača Seville, ali kraj Liverpoolovih teško dolaze do izražaja.

U Baselu se večeras igra finale Europske lige u kojem se sastaju Liverpool i Sevilla. Bit će to prava utakmica za nogometne zaljubljenike, a stadion će, naravno, biti krcat.

– Pozivam sve naše navijače da dođu u Basel, bit će ih više od 100 tisuća, rekao je trener redsa Jürgen Klopp, a zatim se dan poslije malo ispravio.

Basel je lijep grad, ali nije spreman za sve nas i to je bila moja pogreška. Moram opozvati poziv u Basel: molim vas, samo neka navijači s ulaznicama odu na put. Zaboravite što sam prije rekao, zaista nas smije biti samo deset tisuća, ispravio se Klopp.

No, teško je Liverpoolove navijače zaustaviti kada je u pitanju njihov voljeni klub, u Basel su stigli u velikom broju, a napravili su pravu feštu na ulicama. Ima tamo i navijača Seville, ali kraj Liverpoolovih teško dolaze do izražaja. 

Čini se da će Lovren i društvo imati pravu podršku večeras na St. Jakob Parku.

 

 

 

 

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:41 19.05.2016.

You never lose alone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije