Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zaleđu

Lijepa nogometna sutkinja napravila pogrešku i postala hit na internetu

Rani Radeva
Foto: Rani Radeva/Facebook
16.02.2017.
u 12:00

Rani Radeva, koja inače sudi utakmice mlađih uzrasta, jedno se vrijeme nije pojavljivala u javnosti, pa bugarski mediji nagađaju kako golišavi selfie nije objavila slučajno

Lijepa nogometna sutkinja, 19-godišnja Rani Radeva preko noći postala je popularna na društvenim mrežama. Prva pratilja Miss Bugarske objavila je golišavu fotografiju koja se brzo proširila internetom.

Rani Radeva, koja inače sudi utakmice mlađih uzrasta, jedno se vrijeme nije pojavljivala u javnosti, pa bugarski mediji nagađaju kako golišavi selfie nije objavila slučajno.

Dok se raspravlja o tome je li imala namjeru objaviti fotografiju ili je to bilo slučajno, Reni je postala tema broj jedan u bugarskim medijima...

>>Njemačka manekenka s Cristianom Ronaldom zagolicala maštu!

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
18:15 16.02.2017.

Ja sam ziher kak se cura fotkala gola čist slučajno, a onda to objavila još slučajnije >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije