Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dragulj

Debitant Brekalo: Maštao sam o trenutku kad ću istrčati na Maksimir

Josip Brekalo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
19.12.2015.
u 19:25

Planiramo i ostati na prvom mjestu i osvojiti jedanaesti naslov zaredom – naglasio je Pivarić.

Igrači Dinama odlaze na odmor nakon polusezone u kojoj su osvojili jesenski naslov u Prvoj HNL, a iza njih je i nastup u Ligi prvaka. U 21. kolu pao je i Inter (1:0), doduše uz mnogo muke.

- Teška utakmica, ali mislim da je na kraju i zaslužena pobjeda. Zatvorili su se, nije bilo lako proći i još su tamo u drugom poluvremenu u par minuta imali nekoliko prilika iz kontri, ali mi se nismo predavali do kraja, vjerovali smo u pobjedu i na kraju je i ostvarili. Na odmor idemo kao prvaci, imamo dva boda ispred Rijeke i želimo tu i ostati – kazao je Marko Rog.

Josip Pivarić dodao je kako je ovo bila fantastična godina za klub.

- Na početku smo osvojili duplu krunu bez poraza, onda ušli u Ligu prvaka i sada na kraju ponijeli titulu jesenskih prvaka. Stvarno naši navijači imaju razloga biti zadovoljni, a sada idemo na zasluženi odmor kako bi se što bolje pripremili za nastavak sezone jer planiramo i ostati na prvom mjestu i osvojiti jedanaesti naslov zaredom – naglasio je Pivarić.

Protiv Intera u prvoj momčadi debitirao je novi dragulj - Josip Brekalo.

- Presretan sam. Što drugo reći? Imam 17 godina, u Dinamu sam od svoje osme godine i cijelo to vrijeme sam maštao o trenutku kada ću istrčati na Maksimir, a danas se to i dogodilo. Svakako se radi o trenutku koji ću cijeli život pamtiti i veliko hvala publici koja me dočekala pljeskom. Što se tiče utakmice, nije bilo lako protiv zatvorenog Intera, ali nismo odustajali i mislim da je na kraju pobjeda zaslužena – zaključio je Brekalo.

>>Mamić u loži: Dinamo u posljednjim minutama slomio Inter za jesenski naslov

>>'Odbili smo ponudu za Pinta, a nadam se da ću uskoro razgovarati sa Zdravkom'

Komentara 13

DU
Deleted user
19:30 19.12.2015.

Impresionirano je djelovao,ali biti će čudo. Nije još za seniorski nogomet. Pomalo ga treba dozirati.

DI
dinamojavolim1
20:02 19.12.2015.

i mi mastamo da ti igras za dinamo ajmooooo dinamooooo

MA
..Marsijanac
22:25 19.12.2015.

Jedan savjet nadolazecoj generaciji. Nemojte se povesti za Coricem ( koji me je neugodno iznenadio). Prisjetite se Rebica, Murica, Radosevica , Kramarica i sijast drugih koji su otisli prerano. Pamet u glavu decki.......Kakav bi to tim bio; Pjaca, Rog , Coric , Benkovic sa U-17 i sa jos 2-3 dobra stranca. Nadam se da ce roditelji i igraci shvatiti sto im je raditi. Gdje ce svi ti klinci igrati? Mozda bi trebalo razmisliti o ligi 12 i manjim brojem utakmica , tako da se ne igra za Bozic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije