Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Hrvatska pripreme za Europsko prvenstvo počinje utakmicom s Moldavijom

Hrvatska nogometna reprezentacija
Igor Kralj/PIXSELL
20.04.2016.
u 14:57

Osim utakmice protiv Moldavije, Hrvatska će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, protiv San Marina na stadionu Rujevica u Rijeci.

Hrvatska će 27. svibnja u Koprivnici odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Moldavije koja će tako biti prvi protivnik Vatrenih tijekom priprema za nastup na Europskom prvenstvu ovoga ljeta u Francuskoj.

Koprivnica će prvi puta biti domaćin utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije te se pridružiti Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu među gradovima koji su ugostili A reprezentaciju.

Osim utakmice protiv Moldavije, Hrvatska će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, protiv San Marina na stadionu Rujevica u Rijeci. Hrvatska i Moldavija su do sada odigrale jednu međusobnu utakmicu kada ih je 24. svibnja 2008. godine Hrvatska u prijateljskom susretu u Rijeci svladala s 1:0 pogotkom Nike Kovača.

>> Kako je Šuker napakirao Čačiću: Rejting nam pada jer igramo s 'patuljcima'

Komentara 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:11 20.04.2016.

Naprej Hrvaška.. se bumo klicali za Vas ! Čitava SLO bu uz male ekrane uz Vas !

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:16 20.04.2016.

Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao... zamišljam Brenda kako bira protivnike za prijateljske, gleda u FIFA ljestvicu (unatraške naravno) i računa: Andora - zauzeti, Gibraltar - skupi, Lihtenštajn - uf, skupi, brate, Kazahstan - zauzeti... Moldavija? Jeftini, nekvalitetni i slobodni, dakle idealni!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:35 20.04.2016.

Zašto se nitko ne sjeti nas slovenaca.. znam da nismo puno boljši od san marina in gibraltara anpak imamo više iskustva in pružimo boljši otpor vami Hrvatimi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije