Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'spasio' dječačića

Hit na internetu: Kapetan PSG-a ovim je potezom oduševio svijet!

Thiago Silva
Foto: Screenshot
1/2
09.02.2015.
u 12:45

Dječačiću koji je izlazio sa Silvom bilo je hladno, a Brazilac je to primijetio. Prvo ga je rukama pokušao ugrijati, a poslije mu je dao svoju jaknu

U derbiju 24. kola francuskog prvenstva Lyon i PSG podijelili su bodove, završilo je 1:1. A uoči početka utakmice kapetan PSG-a Thiago Silva napravio je potez koji je oduševio cijeli svijet.

Naime, igrači su izlazili na travnjak, a za ruke su držali klince. Dječačiću koji je izlazio sa Silvom bilo je hladno, a Brazilac je to primijetio. Prvo ga je rukama pokušao ugrijati, a poslije mu je dao svoju jaknu. Bila je to jako lijepa gesta koja je naišla na brojne pozitivne komentare, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

Uz to, javila se i zanimljiva rasprava, navijači se pitaju zbog čega igrači istrčavaju u jaknama, a klinci moraju u kratkim rukavima?

>>Otkad je odbio Mamića, nema ga u reprezentaciji, a dominira u Ajaxu

>>Pogledajte kako je sakupljač lopti ponizio i naljutio Cristiana Ronalda!

Komentara 37

MO
mojazemlja
14:07 09.02.2015.

Respekt Silvi i pitanje gospodarima nogometa:po čijoj želji/zapovjedi djeca po hladnoći moraju izlaziti na teren u "ljetnoj opravi".

Avatar Dalibor Rubenus
Dalibor Rubenus
14:21 09.02.2015.

...to druge zvijezde ne bi primjetile... kao ni organizatori... to se zove osječaj...

4M
4mazge
17:32 09.02.2015.

Svaka čast Silvi! Zašto mala djeca po toj zimi uopće moraju izaći u kratkim rukavima? zato što to je neki pr.do.nja odlučio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije