Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLOVI ZA PAMĆENJE

Otkad je odbio Mamića, nema ga u reprezentaciji, a dominira u Ajaxu

Robert Murić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
09.02.2015.
u 12:11

Robert Murić se ustalio u prvih 11 mlade Ajaxove momčadi, a golovi Volendamu prava su poslastica

Robert Murić izabrao je teži put i napustio Dinamo kako bi karijeru izgradio u velikom Ajaxu, ali nije mu bilo lako prvih mjeseci i činilo se da njegov talent neće doći do izražaja, ali upornim radom probio je led i u susretu protiv Volendama (4:3) dokazao svoju vrijednost.

Zabio je dva pogotka i to ne nekim amaterima jer riječ je o drugoj ligi u Nizozemskoj. Ne zna se koji je ljepši jer kod prvog je prošao s desne strane prema sredini i neobranjivo pucao lijevom nogom, da bi kod drugog ušao prema sredini s desne strane i zabio desnom nogom. Volendam se vratio i poveo 3:2, ali Ajax je slavio na kraju. Normalno da je Murić bio presretan.

– Drugi gol je bolji jer sam pogodio desnicom, kada sam udario loptu, znao sam da će ući. Ovo je važna pobjeda za nas i veliki golovi za mene, a do kraja sezone želim si stvoriti priliku zaigrati za prvu momčad – rekao je za klupsku televiziju Murić.

Nažalost, izglednije je da će zaigrati za prvu momčad Ajaxa nego se vratiti u reprezentaciju jer unatoč igrama i formi, otkako je burno i uz svađu sa Zdravkom Mamićem napustio Dinamo, vrata mlade izabrane vrste su mu zatvorena. A do odlaska iz Dinama bio je standardni član...

>> Branko Murić: Mamić je zabranio Vuliću da mi sina zove u reprezentaciju!

>> Robert Murić: Vodim svoj Ajax na vrh Europe!

Komentara 63

SI
simeeee
13:00 09.02.2015.

Svaka cast decku, ali ocito je da ovaj clanak nije za njega nego protiv Mamića.

TE
templar113
12:19 09.02.2015.

O pa niste ga zaboravili,već dugo nismo čuli što je ručao i jeli kakao.

ED
europski dinamo
12:26 09.02.2015.

Muric,Kukoc,futsal... zvijezde novinara sportske redakcije VL. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije