Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalac u šoku

Pogledajte kako je sakupljač lopti ponizio i naljutio Cristiana Ronalda!

Cristiano Ronaldo
Foto: Screenshot
1/2
09.02.2015.
u 11:13

– Svaka čast Atleticu, odigrali su jako dobro, ali mi smo Real i još uvijek smo bolji od njih – rekao je Ronaldo nakon utakmice, a dalo se iščitati da je frustriran

Atletico je u subotu u gradskom derbiju ponizio Real sa 4:0, a najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo bio je nemoćan. Portugalac je odigrao cijelu utakmicu, ali nije se istaknuo, odigrao je jednu on najlošijih utakmica ove sezone. No, nije ova utakmica iznimka, i u prijašnjim utakmicama vidjelo se da mu  Atletico ne odgovara, kao ni njegovim suigračima, jer u šest utakmica protiv gradskog rivala u ovoj sezoni ne znaju za pobjedu.

– Svaka čast Atleticu, odigrali su jako dobro, ali mi smo Real i još uvijek smo bolji od njih – rekao je Ronaldo nakon utakmice, a dalo se iščitati da je frustriran.

A da stvar za njega bude gora, na utakmici ga je isprovocirao, a na neki način i ponizio sakupljač lopti. U jednom trenutku lopta je izašla izvan granica igrališta i Cristiano je želio što prije nastaviti s igrom. No, dječak je ispružio ruku, a kada je napadač Reala došao do njega, bacio je loptu na stranu. Pogled je samo okrenuo u drugu stranu te nije ni trepnuo, dok je Ronaldo bio pomalo u šoku i samo se sarkastično nasmijao...

>>Ronaldo izgubio živce: Ti nisi inteligentan!

>>Evo kakav je učinak Reala protiv Atletica s Modrićem i bez njega

Komentara 15

FO
fora245
11:21 09.02.2015.

pa iskreno ja bih mu samarcinu opalio

Avatar Honduras
Honduras
11:59 09.02.2015.

nažalost ovaj "novinar" nije baš ništa shvatio - nije sakupljač lopti ponizio ronalda nego samog sebe. njegov jedini posao je dodavanje lopti, i sumnjam da će ga ikada više raditi.

DI
dinamojavolim1
12:01 09.02.2015.

svaka cast ronaldu na reakciji a ovaj balavac je ocito neodgojen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije