Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražen veznjak

Dva snažna europska kluba žele Realu preoteti Matea Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
29.03.2016.
u 19:30

Kovačić je velika želja Tottenhamova trenera Mauricija Pochettina.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić ove sezone stigao je u madridski Real, no niti kod Rafaela Beniteza, niti kod Zinedinea Zidana nije uspio izboriti mjesto u početnom sastavu. Stoga neki pretpostavljaju kako bi bivši igrač Intera i Dinama mogao uskoro napustiti kraljevski klub.

Prema pisanju Fichajesa to bi se moglo dogoditi već sljedeće sezone jer Kovačić je velika želja Tottenhamova trenera Mauricija Pochettina koji bi rado vidio na White Hart Laneu.

Argentinac će pokušati iskoristiti upravo to što Hrvat nije u prvom planu u Realu, dodaje Fichajes.

No, nije Tottenham jedini koji želi Kovačića. Zainteresirana je i Sevilla koja bi veznjaka hrvatske reprezentacije rado dovela na posudbu.

>>Španjolci analiziraju: Čačić je imao ekstravagantne ideje, Modrić i Kovačić moraju igrati i u blatu

Komentara 3

MU
muh
19:43 29.03.2016.

A Lukico neče niko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije