Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamići dočekuju štimca

Dok je momčad vježbala, Zoki Mamić bio na inauguraciji

Zoran i Zdravko Mamić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.02.2015.
u 09:04

Dinamov trener ne može računati na ozlijeđene Antolića, Pivarića i Musu te suspendiranog Husejinovića.

Dinamo je zbog lošeg vremena protekli tjedan proveo u Rovinju, tek jučer poslijepodne vratio se u Zagreb kako bi danas u 17 sati u Maksimiru dočekao Zadar Igora Štimca. Bit će to zanimljiv susret, možda ne toliko nogometno koliko susret braće Mamić sa Štimcem.

Vječno sukobljenih strana, osim kad im je u obostranom interesu da se zbliže.

Plavi su jučer ujutro odradili trening u Rovinju, a put Zagreba ranije je otišao Zoran Mamić kako bi bio na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. No, momčad je, kaže pripremio.

- Odlazak u Istru bio je dobra odluka, odradili smo mini ciklus i spremni dočekujemo Zadar. Znamo da će Igor Štimac iz njih izvući maksimum, imaju nekoliko opasnih pojedinaca, ali mnogo puta sam rekao da sve ovisi o nama – kazao je Zoran Mamić.

Dinamov trener ne može računati na ozlijeđene Antolića, Pivarića i Musu te suspendiranog Husejinovića.

Odmorit će Mamić vjerojatno i mladog Ćorića, a u vatru gurnuti Španjolca Danija Olma.

>>'Igor Štimac će iz Zadra izvući maksimum, respektiramo ih'

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar zagorac2
zagorac2
09:54 16.02.2015.

ocito da vas jugo novinarceke jako boli dinamo jer je jedini pravi Hrvatski klub - moze vas jugo Hajduk imat milijun navijaca I sve komunisticke zlocince ali nikad nece biti Hrvatski klub, uvjek ce biti jugoslavenski I Srpski guzolizac -- ustvari ja licno bi bio sretan da je Hajduk makar jugo/srpski klub ipa igracki jak jer to bi pravilo Hrvatsku reprezentaciju jacom jer bi svi klubovi morali dici kvalitetu pa I Dinamo

MA
magnum2013
09:22 16.02.2015.

Gospon Junaci vrlo Vam je zanimljiv ovaj naslov članka. Jel to Vama možda krivo što je Mamić bio na inauguraciji ili se samo brinete da će Dinamo nešto izgubiti zbog Zoranovog prepuštenog treninga. Po Vama je valjda čitava Hrvatska trebala biti negdje drugdje osim na inauguraciji !!!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
11:36 16.02.2015.

Dok je momčad vježbala, Zoki Mamić je na zapovjed gazde i duše svetinje brata Zdravka bio na inauguraciji radi domoljubne promocije i mogučeg profita i veza u budučnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije