Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran mamić:

'Igor Štimac će iz Zadra izvući maksimum, respektiramo ih'

Zoran Mamić
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
15.02.2015.
u 14:18

Trener Dinama protiv Zadra vjerojatno neće moći računati na Antolića i Musu te sigurno na Husejinovića i Pivarića.

Dinamo u ponedjeljak u 17 sati u 21. kolu domaćeg prvenstva na Maksimiru dočekuje Zadar. Modri su u nastavku sezone dobili Lokomotivu i u Kupu Istru pa trener Zoran Mamić, uz dužan respekt prema Zadru, vjeruje u nastavak dobrih igara i pobjeda.

- Odradili smo ovaj "mini ciklus" u Rovinju tijekom kojeg smo dobili utakmicu u Puli. U Zagreb će se ekipa vratiti u nedjelju i spremni i koncentrirani čekamo utakmicu protiv Zadra – priča trener za klupsku službenu stranicu nakon posljednjeg treninga u Rovinju i uoči povratka za Zagreb.

- U Rovinju smo odlično radili, imali smo sjajne uvjete i odlazak u Istru se ponovno pokazao kao pun pogodak. Što se tiče liječničkog kartona svakako je dobro što utakmica protiv Istre, unatoč teškom terenu, nije ostavila posljedice tako da nemamo novih problema – kaže Mamić koji protiv Zadra vjerojatno neće moći računati na Antolića i Musu te sigurno na Husejinovića i Pivarića.

Kakva je situacija s kapetanom Antolićem koji je nakon susreta u Puli otišao za Zagreb?

- Još na pripremama je osjetio bol u leđima, a očito to nije skroz prošlo pa se iz Rovinja vratio kući kako bi obavio pretrage, ali nema većih problema i kapetan bi se uskoro mogao priključiti ekipi.

Mamić naglašava kako je Zadar dobra ekipa iz koje će bivši izbornik i novi trener Igor Štimac znati izvući maksimum.

- Pokazali su to već na početku nastavka kada su upisali pobjedu protiv izravnog konkurenta, a i u Kupu su odigrali vrlo dobru utakmicu. Imaju nekoliko opasnih pojedinaca na koje moramo paziti, a opasni su iz kontri i prekida tako da ćemo morati biti koncentrirani. Ipak, uz sav dužan respekt i ozbiljnost s kojom pristupamo i ovoj utakmici već sam puno puta rekao kako je Dinamo taj koji odlučuje kako će izgledati utakmice u domaćem prvenstvu - tvrdi trener.

Na pitanje o mogućim promjenama u sastavu trener je bio neodređen.

- Bit će nekoliko promjena, kao i uvijek. Imamo dosta igrača, odlično rade i naravno da zaslužuju dobivati minutažu tako da će i ovoga puta biti par promjena. Kojih? To ćemo još vidjeti – poručio je Zoran Mamić.

>>Zdravko Mamić: Naježim se kad se sjetim ushita "Vratili smo Dinamo"!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije