Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić:

Nije ovo bila nikakva proba za Tursku, u Parizu nas očekuje drugačija utakmica

Ante Čačić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
04.06.2016.
u 22:38

- Ozbiljno smo shvatili protivnika, bili smo agresivni i željni golova - kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon pobjede 10-0 protiv San Marina.

- Ozbiljno smo shvatili protivnika, bili smo agresivni i željni golova - kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić nakon pobjede 10-0 protiv San Marina, rekordne pobjede u povijesti naše vrste.

Čačić je pohvalio svoje igrače zbog pristupa, ali i zbog kolektivne igre. - Raduje me što nije bilo samoisticanja, već su svi igrali kolektivno i istaknuli su se zajedništvom - dodao je izbornik. Čačića veseli što su napadači imali sjajnu večer, od deset golova postigli su čak osam. Po tri Mario Mandžukić i Nikola Kalinić, a po jednog Marko Pjaca i Ivan Perišić. "Važno je što nije bilo ozljeda, a posebno me veseli što su se napadači raspucali. Bili su razigrani i efikasni."

Čačić je objasnio i zašto je Vedran Ćorluka u posljednji trenutak ispao iz sastava. "Iz predostrožnosti. Osjetio je malo zatezanje aduktora i nismo željeli ništa riskirati."

Čačić je još jednom pojasnio zašto je odabrao slabašni San Marino kao posljednju provjeru uoči EP-a. "Imamo klasne i iskusne igrače koji su imali napornu sezonu. Imat će na europskom prvenstvu dosta teških utakmica i vjerujem kako smo se dobro odlučili," kazao je Čačić.

Na pitanje je li momčad koja je otvorila utakmicu protiv San Marina i ona koja će istrčati na Park Prinčeva 12. lipnja protiv Turske, Čačić je kazao: "Nije ovo bila nikakva proba za Tursku jer nas u Parizu očekuje posve drugačija utakmica. Ispred nas je još pet dana, vidjet ćemo," kazao je Čačić.

>>Ovo su najveće pobjede Hrvatske, može li se povijest ponoviti?

>>Izaberite najboljeg hrvatskog desnog beka u povijesti Eura!

Komentara 23

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:20 05.06.2016.

Ante diko naša, trk u pariz po zlato....

BL
Blender
00:16 05.06.2016.

Ne vjerovati u ovu ekipu, vi ne vjerujete u sebe! Naprijed Hrvatska!!!

JU
juma
00:37 05.06.2016.

Ne znam za ostale utakmice, ali nakon ovog danas mislim kao se Turcima ne piše ništa dobro. Ući na Euro odmoran i sa samopuozdanjem od 10 golova velika je stvar, osobito za našu reprezentaciju koju često mentalno ponese dobar rezultat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije