Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆU 20 MIN. PROTIV VALENCIJE

Busquets u sudačkoj nadoknadi spasio Barcelonu, Messi pogođen bocom u glavu

Valencia - Barcelona
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.11.2014.
u 23:18

Ključni trenutak utakmice dogodio se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je Sergio Busquets pogodio mrežu Valencije nakon gužve pred vratima.

Barcelona se u derbiju 13. kola Primere protiv Valencije spasila doslovno u posljednjim minutama. Katalonci su na Mestalli slavili 1:0 i ostali dva boda zaostatka za vodećim Real Madridom.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade kada je Sergio Busquets pogodio mrežu Valencije nakon gužve pred vratima. Prilikom slavlja igrača Barcelone s tribina je doletjela plastična boca i pogodila Lionela Messija u glavu.

Ivan Rakitić ušao je na travnjak u 69. minuti, zamijenio je Mathieua, a koji je ispraćen zvižducima.

>> Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com

>> Pjanić s dva gola presudio Interu, Kovačić ušao u nastavku

Komentara 3

BS
bravo_sammir
08:01 01.12.2014.

Satar, to ti je tipican balkanski izgovor: smijem eaditi zlo her netko eadi vece zlo, svasta. Trebamo ocistiti tribine i drustvo da se lijepo mize zivjeri i gledati. Baklje a i drugo huliganstvo idu mi na...

SA
satar
23:40 30.11.2014.

To se događa samo u HR a ti se navijači zovu huligani.U Španjolskoj danas ubiju navijača Deportiva,Mesi dobije bocu u glavu sa tribine.U Engleskoj u četvrtak prekid zbog selfija navijača i igrača Totenhama.Sve normalno u našim medijima,jedino kada HRVATI bace 10 baklji skandal.Uzgred rečeno u Milanu je za vrijeme Talijanske himne gorila baklja na tribini,lijepo se vidjelo na tv-u.To nitko ni da spomene.SRAMOTA od novinarstva.Sreća je samo da Vlajčević ne određuje kazne za Španjolce,ukinuo bi nogomet u Madridu i Valenciji.Neću više o tome ,nemam kome pisati osim navijačima a oni ionako misle kao i ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije